• BIST 9079.97
  • Altın 2308.523
  • Dolar 32.3143
  • Euro 35.0465
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Rektör Yıldız: "Teknokent Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor"

Rektör Yıldız: "Teknokent Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerliyor"
Cumhuriyet Teknokent'te gerçekleştirilen faaliyetlerin ve gündemdeki maddelerin görüşüldüğü yılın son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Teknokent'te gerçekleştirilen faaliyetlerin ve gündemdeki maddelerin görüşüldüğü yılın son yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Rektör Alim Yıldız, "Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Cumhuriyet Teknokent hem sanayicilerimiz hem de akademisyenlerimiz için çok önemli bir merkez" dedi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Cumhuriyet Teknokent'te yılın son yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız başkanlık etti. Cumhuriyet Teknokent Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Altun, Sivas Belediye Başkan V. Turan Topgül, Doç. Dr. Uğur Tutar ve Cumhuriyet Teknokent Genel Müdürü Doç. Dr. Serdar Mercan katılım gösterdi. Toplantıda, sürekli gelişen üreten bir Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Cumhuriyet Teknokent'in faaliyetleri ve gündemdeki maddeler görüşülüp karara bağlandı.

Akademisyenler için önemli bir merkez

Rektör Yıldız, Cumhuriyet Teknokent'in önemli çalışmalara imza attığını ve akademisyenler için önemli bir merkez olduğunu belirterek, "Ar-Ge yazılım üssü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Cumhuriyet Teknokent hem sanayicilerimiz hem de akademisyenlerimiz için çok önemli bir merkez. Akademisyenlerimizin yaptığı bilimsel çalışmaların ürüne dönüşmesi açısından Cumhuriyet Teknokent'in son derece önemli görevi var. Cumhuriyet Teknokent çalışmalarına inşallah 2021'de üstüne koyarak devam edecek. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim