• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Rektör, Divapan’ı Ziyaret Etti

Rektör, Divapan’ı Ziyaret Etti
Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce'nin en eski sanayi kuruluşları arasında yerini alan ve orman ürünleri alanında faaliyet...

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce'nin en eski sanayi kuruluşları arasında yerini alan ve orman ürünleri alanında faaliyet gösteren Divapan Entegreyi ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğretim üyeleri Prof. Dr. Serkan Subaşı, Prof. Dr. İlyas Uygur, Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Doç. Dr. Arif Özkan Divapan Genel Müdürü Hakan Zengin tarafından karşılandı.

Divapan hakkında kısa bir bilgi veren Hakan Zengin, "Divapan Entegre, ülkemizin MDF ve MDF Iam üretimi yapan köklü sanayi kuruluşlarından birisidir. Üretimini 47 bin m2'si kapalı, 300 bin m2 alanda gerçekleştiren Divapan, sektöründe uluslararası kalite belgesi alan ilk firma olmuş, kısa bir sürede ülke sınırlarını aşan büyük bir üretim hacmine ulaşmıştır. Divapan, sahip olduğu üstün teknoloji, genç ve uzman kadrosu, oluşturduğu geniş ve kaliteli ürün yelpazesi ve hizmet anlayışı ile sektörün büyüyen ihtiyaçlarına cevap veren öncü firmalar arasında yer almanın haklı gururunu taşımaktadır" dedi.

GÜNLÜK 750 METREKÜP MDF, 7 BİN PLAKA DEKORATİF LEVHA

Zengin, Divapan Entegre tesislerinde günlük 700 + 400 metreküp MDF, 7 bin plaka melaminli dekoratif kağıt kaplı levha üretim kapasitesine sahip olduklarını belirterek "Divapan'ın MDF'lam markası olan "Divalam'ın dünya trendleri doğrultusunda yenilenen zengin bir renk kartelasına sahip" dedi.

Divapan'ın birçok noktada ürün satışı gerçekleştirildiğini işaret eden Zengin "Geniş bir coğrafyaya ihracat yapıyoruz. Ayrıca; Mısır, İtalya, Yunanistan, Rusya, Almanya ve Atlanta'da düzenlenen uluslararası fuarlarda Türk levha sektörünü başarı ile temsil ediyoruz" diye konuştu.

İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Hakan Zengin ayrıca Üniversite Sanayi işbirliğinin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

DESTEĞİNİZ ÖNEMLİ

Rektör Nigar Demircan Çakar'da sanayi kuruluşlarının desteğini yanlarında görmekten dolayı mutlu olduklarını belirterek "Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında Düzce'de ilk ve ikinci kez San-Tez Projesini tamamlayan sizlere teşekkür ediyoruz. Üniversite sanayi işbirliğinizin devam etmesini diliyoruz" dedi.

Ziyarette Hakan Zengin misafirlerine kitap hediye etti.

Rektör, Divapan’ı Ziyaret Etti

Rektör, Divapan’ı Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim