• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Rafinera’ya ’Yılın Diyet Yemek Servisi Ödülü’

Rafinera’ya ’Yılın Diyet Yemek Servisi Ödülü’
Kilo vermek ve formda kalmak isteyenler için kişiye özel diyet yemekleri hazırlayan Rafinera, Health ve Fitness Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde...

Kilo vermek ve formda kalmak isteyenler için kişiye özel diyet yemekleri hazırlayan Rafinera, Health ve Fitness Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde "Yılın Diyet Yemek Servisi" ödülüne layık görüldü.

Gıda sektöründe faaliyet gösteren Rafinera şirketi, Health ve Fitness Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde "Yılın Diyet Yemek Servisi" ödülüne layık görüldü. Rafinera CEO'su Didem Altınbaşak Tulgan, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Health ve Fitness Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde Yılın Diyet Yemek Servisi ödülünü alan Rafinera'nın CEO'su Didem Altınbaşak Tulgan Tulgan, "Şirketimiz, 10 yılda 3 ile ulaşıp, 80 bin 699 kişiye 338 bin 937 kilo verdirdi. Derginin her yıl düzenlediği yarışmada bu yıl, "Yılın Diyet Yemek Servisi Ödülü'nü evimize götürmekten dolayı çok mutluyuz. Sağlıklı beslenerek kilo verme ve kilo koruma ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Beslenme planları sağlıklı ve dengeli beslenme konsepti üzerine kurulu olan Rafinera hakkında bilgi veren Tulgan, "Günlük menüler, Dünya Sağlık Örgütü beslenme prensiplerine uygun bir şekilde diyetisyenler ve gıda mühendisleri gözetiminde hazırlanıyor. Öğünler, kilo vermek ve formunu korumak isteyenlerin gün içinde alması gereken kalori miktarına göre hiçbir katkı maddesi eklenmeden oluşturuluyor. Tüketilmesi gereken öğünler her sabah istenilen adrese teslim ediliyor. Günlük alınması gereken kalori miktarları ve bu kalorinin öğün bazındaki yağ, protein ve karbonhidrat değerleri hesaplanıyor ve oluşturulan günlük 1100, 1500 ve 1900 kalori içeren paketler ile kilo verme veya form koruma hedeflerine rahatlıkla ulaşılabiliyor. Böylece kişilerin kötü ve düzensiz yemek alışkanlıklarından kurtularak sağlıklı, lezzetli yemeklerle beslenmesi ve formunu düzenli bir şekilde koruması mümkün olabiliyor" şeklinde konuştu.

Fastfood yemek istemeyenlerin son zamanlarda daha fazla rağbet gösterdiği beslenme modellerinden biri olan kapıya teslim diyet yemeklerin sağlıklı ve düzenli beslenmenin yanı sıra ideal kiloda kalmayı da kolaylaştırdığına dikkat çeken Tulgan, " Günümüzde yalnız yaşayan, çalışan ya da sağlıklı beslenme düzeni olmayan kişilerin birçoğu yemek düzenlerindeki aksamalardan şikayet ediyor. "Bugün ne yesem, ne yemek yapsam?" soruları çalışan, evde olan, yaz yaklaşırken zayıflama ve fit görünme paniğine kapılanlar için her gün 3 öğün sorun oluyor. Bu kişiler iş ve hayat koşuşturmacası içerisinde kendi beslenmeleri ile istedikleri gibi ilgilenemiyorlar. Yaklaşan yaz ayları öncesi birçok kişide zayıflama ve formda görünme telaşı başladı. Bu da kapıya teslim diyet yemekleri servislerine ilgiyi artırıyor" dedi.

Yaklaşan bahar ve yaz ayları öncesi kilo vermek isteyen ve formunu korumak isteyen birçok kişi şimdiden çalışmalarını hızlandırdığını belirten Tulgan, "Kilo vermede ve formu korumada düzenli ve sağlıklı beslenmenin önemli rol oynuyor. Yaklaşan yaz ayları öncesi kilo vermek ve forma girmek isteyenlerin sağlıksız beslenme ve fastfood alışkanlıklarını terk ederek hedeflerine uygun bir şekilde sağlıklı menülerle beslenmesi gerekiyor. Uygun kaloride sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile ideal kiloda kalarak formda olmak ve yaza daha fit bir başlangıç yapmak kolaylaşıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim