• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Pursaklar Belediyesi’nden 4 kişiye umre hediyesi

Pursaklar Belediyesi’nden 4 kişiye umre hediyesi
Şehit Salim Akgül Parkında geleneksel Ramazan etkinliklerinin finalini yapan Pursaklar Belediyesi, 4 vatandaşı umre ile ödüllendirdi.

Şehit Salim Akgül Parkında geleneksel Ramazan etkinliklerinin finalini yapan Pursaklar Belediyesi, 4 vatandaşı umre ile ödüllendirdi. Umre kazanan talihlilerin isimleri ise Başkan Çetin'in çektiği kura ile belirlendi.

Pursakar Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin finali renkli görüntülere sahne oldu. 26 gün boyunca Şehit Salim Akgül Parkı ve Saray Selçuklu Şehir Meydanında devam eden etkinliklerin finalinde duygu dolu anlar yaşandı. Bin kişilik yarı açık amfi tiyatro salonunu tıklım tıklım doldurup umre çekilişi için heyecanla bekleyen ilçe sakinlerinden 4 talihli, kutsal topraklara gitmek için hak kazandı. Final gecesine Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Pursaklar İlçe Başkan Servet Türkayık, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, STK temsilcileri ve çok sayıda kişi katıldı. Bir ay boyunca hemşerilerine hazırladıkları programlar ve bir araya geldikleri iftarlarla tebessüm ettirdiklerini belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "24 Haziran'da bir seçim yapacağız. İşin acısı da şu ki birileri çıkıp, 15 Temmuz'da hain işgal girişime karşı koyan TRT'yi satacaklarını, TİKA'yı kapatacaklarını, hızlı trenleri durduracaklarını söylüyorlar. Birliğimiz bozmak istiyorlar" dedi.

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Çetin konuşmasında şu mesajları verdi:

"Birbirimize karşı hoş görümüz her zaman devam etmelidir. Bayramdan sonra bir seçim yaşayacağız. Aklımızla hareket etmemiz gerekiyor. Bir taraf diyor ki "Ben gelirsem TRT'yi satacağım, TİKA'yı kapatacağım, yatırımları durduracağım." Bun söyleyenler ise bugüne kadar bu ülkeye bir çivi dahi çakamamıştır. Bu beyanlarla maalesef on binlerce insanı meydanlara çekip kendilerini alkışlatabiliyorlar. İşin acısı da şu ki 15 Temmuz'da hain işgal girişime karşı koyan TRT'yi satacaklarını, dünyanın her yerinde olan ve Türkiye'yi gururla temsil eden TİKA'yı kapatacaklarını, hızlı trenleri durduracaklarını söylüyorlar. Birliğimizi bozmak istiyorlar. İri olalım, diri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım diyorum."

Gece geç saatlere kadar devam eden programda çekilişler yapılıp çocuklar için çok sayıda oyuncak ile vatandaşlara çeşitli hediye verildi. Umre ziyareti kazanmak için kayıt yaptıran binin üzerinde vatandaş arasından yapılan kura çekilişlerinde ise 4 kişi Umut Turizmin katkılarıyla umre ziyareti kazandı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve protokol üyelerinin kura çekimi ile Umre ziyareti kazanan talihliler belirlendi. Duygu dolu anlar yaşayan talihliler Başkan Çetin'e teşekkür etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim