• BIST 9139.12
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

PTT’den 178’inci müşteriye hediye

PTT’den 178’inci müşteriye  hediye
Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş'nin (PTT) kuruluşunun 178'nci yıl dönümü programları kapsamında Bilecik'te şubeye gelen 178'inci müşteriye çeşitli...

Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş'nin (PTT) kuruluşunun 178'nci yıl dönümü programları kapsamında Bilecik'te şubeye gelen 178'inci müşteriye çeşitli hediyeler verildi.

PTT Bilecik Başmüdürlüğü, teşkilatın 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla, sürpriz bir etkinlikle mutluluğunu müşterileriyle paylaştı. PTT Bilecik Başmüdürü Serhat Bozkurt, kurumun dünyanın dört bir yanına iletişim köprüleri kurarak dünya markası yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Bozkurt, "Postadan kargoya, bankacılık hizmetlerinden E-Ticarete 272 ayrı iş ve işleme imza atmaktayız. Bu bağlamda özellikle bankacılığın olmadığı kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın finansal alandaki ihtiyaçlarının karşılanması için iş yerlerimizde teknolojik yenilikleri ve küreselleşen dünyada değişen ihtiyaçları göz önünde bulundurarak faaliyet alanımızı sürekli genişletmekte ve geliştirmekteyiz" dedi.

"Bilecik'in ilçe ve beldelerinde de hizmet veriyoruz"

Bozkurt açıklamasının devamında, Bilecik'in ilçe ve beldelerinde de hizmet verdiklerini belirterek, "İhtiyaç duyulan kasaba ve köylerde de otomasyon ortamında hizmet verebilen şubeler ve acentelikler açılmakta olup, halen Bilecik İli sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlarımızın faydalanabileceği PTT hizmetlerinden 16 Ocak tarihinde Bayırköy beldemizde ve 27 Eylül tarihinde Vezirhan Beldemizde yeni PTT Bank konsepti çerçevesinde PTT Şubesi açılmış ve halkımızın hizmetine sunulmuştur. Aynı zamanda 13 Eylül tarihinde de Bilecik'te faaliyet gösteren bir fabrika içinde de PTT Kargo Şubesi açılarak hizmete verilmiş, 17 Ekim tarihinde koordinatör başmüdürlüğümüzce Bilecik İl Merkez Bahçelievler ve Hürriyet Mahalleri ile Küçük Sanayi Sitesinin bulunduğu bölgece Şeyh Edebali PTT Şubesi ve Ertuğrulgazi Mahallesinde Ertuğrulgazi PTT Şubeleri ile Bozüyük İlçemizde 4 Eylül Mahallesi ile Sanayi'nin bulunduğu bölgede de Metristepe PTT şubelerimizin açılması için ihalesi yapılmış olup, en kısa süre içerinde yeni PTT Bank konsepti kapsamında gerekli tadilatı yapılmasına müteakip açılışı yapılarak halkımızın hizmetine verilecek olup, Bozüyük ilçemize bağlı Dodurga beldemizde de Ekim ayı sonu itibariyle halkımıza hizmet veren acentenin yetersiz kalması nedeniyle kapatılacak ve yerine yeni PTT Bank konseptinde PTT Şubesi açılacak, şube tadilatı süresinde bu süre zarfında Dodurga halkımıza PTT Mobil aracımızla, kaliteli bir şekilde hizmet verilmektedir" ifadelerine yer verdi.

"1840 yılından bu yana kesintisiz olarak halka hizmet veriyoruz"

1840 yılından bugüne kadar kesintisiz olarak halka hizmet verdiklerine değinen PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt, "Yurdun her noktasını hizmet ağı ile ören ve 1840 yılından bu yana kesintisiz olarak halka hizmet veren kuruluşumuzun hizmet kervanı içerisinde yer alan Bilecik PTT Başmüdürlüğümüz, il sınırları genelinde Bilecik il merkezi ile Bozüyük, Gölpazarı, Osmaneli, Pazaryeri ve Söğüt ilçelerinde PTT Merkez Müdürlükleri şeklinde, Bilecik Gar, Bayırköy ve Vezirhan ile Yenipazar ilçesi ve İnhisar'da PTT Şubeleri şeklinde, Dodurga'da ise PTT acentesi, üniversite, Küre, KYK Kredi Yurtlar Kurumu Yurdunda ve Küçük Sanayi'de Bozüyük Kapalı Halk Pazarı önünde Akpınar köyünde Bozüyük (Vergi Dairesi) Kaymakamlık önünde Mobil PTT araçlarımızla araçlarımızla olmak üzere toplam 14 ayrı noktada hizmet vermektedir. Müşterilerimizin memnuniyeti ve çalışanların motivasyonu açısından hizmet verilen mekanların fiziki şartları son derece önemli olduğundan daha ferah ve modern ortamlarda hizmet verilebilmesi amacıyla tüm iş yerlerimiz PTT Bank konseptine uygun hale getirilmiş olup, PTT hizmetleri artık çok daha nezih ve modern ortamlarda verilmektedir" şeklinde konuştu.

Basın açıklamasının ardından postaneye gelen 178'inci müşteri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim