• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Program, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelendi

Program, Terör Saldırısı Nedeniyle Ertelendi
AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Çanakkale Bir Hilal Uğruna, Şiirli Muhabbet" programı, terör saldırısı nedeniyle ileri...

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları tarafından organize edilen "Çanakkale Bir Hilal Uğruna, Şiirli Muhabbet" programı, terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanlığı, daha önce 16 Mart 2016 Çarşamba günü Sabancı Kültür Merkezinde Serdar Tuncer'in katılımıyla gerçekleştirileceği açıklanan "Çanakkale Bir Hilal Uğruna, Şiirli Muhabbet" programını Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Çanakkale'de omuz omuza vererek bu vatanı canı pahasına savunan aziz milletimiz, o günün şartlarında nasıl ki vatanına sahip çıkmışsa, bugün de bu kutsal vatan toprağına sahip çıkacaktır. Hükümetimizin kararlı bir şekilde terör odaklarına karşı yürüttüğü terör operasyonları, inanıyoruz ki kısa zamanda hedefine ulaşacak ve terör belası ülkemizden tamamen yok edilinceye kadar mücadelemiz devam edecektir. Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer odaklarının geçmişte olduğu gibi günümüzde de emellerine ulaşamayacaklardır. Ankara'daki alçak ve haince işlenen terör saldırısını kınıyoruz. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine yürekten sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Geçmişte nice zorlukları ve badireleri kenetlenerek, birlik ve beraberlik ruhuyla aşarak birlikte yaşama inancını tüm dünyaya kanıtlayan aziz milletimiz bugünkü zorlukları da aynı kararlılıkla aşacağına yürekten inanıyoruz. AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları olarak daha önce 16 Mart 2016 Çarşamba günü Serdar Tuncer'in katılımıyla gerçekleştirileceğini açıkladığımız "Çanakkale Bir Hilal Uğruna Ya Rab! Şiirli Muhabbet" programını Ankara'da yaşanan hain terör saldırısı sebebiyle iptal etme kararı aldık" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim