• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Piazza’da 12 Şubat, 12 Özel Fotoğraf İle Canlandı

Piazza’da 12 Şubat, 12 Özel Fotoğraf İle Canlandı
Piazza AVM'de, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluş gününün kutlandığı 12 Şubat Kurtuluş Bayramı'na özel olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasında...

Piazza AVM'de, Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluş gününün kutlandığı 12 Şubat Kurtuluş Bayramı'na özel olarak düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

"Kahramanmaraş Sembollerini Arıyor" başlığıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreninde dereceye giren 12 fotoğrafla hazırlanan takvimin tanıtımı da Piazza AVM'de gerçekleşti.

KENTİN TARİHİ DOĞAL MODEL OLDU

Kurtuluş Savaşı'nda düşman işgaline karşı, topyekun biçimde mücadeleye katılan İstiklal madalyalı kentin tarihi, turistik ve kültürel varlıkları, fotoğraf yarışmasının doğal modelleri oldu.

Piazza Alışveriş Merkezi, Vestel-Samsung mağazaları ve Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSAD) iş birliğiyle gerçekleştirilen yarışmada dereceye giren 12 eser, bir takvimde buluşturuldu. Kentin birbirinden güzel ve anlamlı karelerinden oluşan takvim Piazza AVM ziyaretçilerinden büyük ilgi gördü ve ödül törenine katılanlarca beğeniyle incelendi.

DEĞERLİ ÖDÜLLER VAR

Fotoğraf yarışmasının ödül dağıtımı ve takvim tanıtımı Kahramanmaraş Piazza'da yapılan törenle gerçekleştirildi. Törende yarışmanın 1'incisi Yasin Mortaş'a Vestel marka notebook, 2'ncisi Sait Gemci ve 3'üncüsü Fatih Emre Asya'ya Vestel marka tablet hediye edildi. Dereceye giren katılımcılara ödülleri Kahramanmaraş Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Çoşkun ve Vestel-Samsung mağazası sahibi Ercan Aygün tarafından verildi.

Kahramanmaraş Piazza AVM yöneticileri de yarışmaya katkıları ve ödül törenine katılımları nedeniyle İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı ile Kahramanmaraş Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (KAFSAD) yetkililerine plaket takdim ettiler.

Piazza’da 12 Şubat, 12 Özel Fotoğraf İle Canlandı

Piazza’da 12 Şubat, 12 Özel Fotoğraf İle Canlandı

Piazza’da 12 Şubat, 12 Özel Fotoğraf İle Canlandı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim