• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C

Pamukkale’de Pazaryerleri Güvenlik Kameralarıyla Donatıldı

Pamukkale’de Pazaryerleri Güvenlik Kameralarıyla Donatıldı
Pamukkale Belediyesi, bünyesinde barındırdığı 10 adet kapalı pazar yerinin tamamını güvenlik kameralarıyla donattı.

Pamukkale Belediyesi, bünyesinde barındırdığı 10 adet kapalı pazar yerinin tamamını güvenlik kameralarıyla donattı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, her türlü hava şartında vatandaşların rahatça alışveriş yapması ve esnafın ürünlerini sunabilmesi için özellikle kapalı pazar yerlerinin yapımı noktasında yatırımlara ilçede büyük önem gösteriyor. Kısa zamanda Başkan Gürlesin'in talimatıyla birçok mahalle de ihtiyaç olan kapalı pazar yeri yapılarak halkın hizmetine sunuldu. Pamukkale Belediyesi, binlerce kişinin alışveriş yaptığı semt pazarlarının temizliğinden düzenine, kalitesinden güvenliğine, hem esnaf hem de vatandaş memnuniyetine kadar birçok alanda çalışmalar yürütüyor.

Kapalı Pazar yerlerinde hem esnaf hem de vatandaş açısından güvenli bir alışveriş ortamı sunmak için harekete geçen Pamukkale Belediyesi, başta kapalı olmak üzere büyük pazar yerlerinde özel güvenlik hizmetini geçtiğimiz yılın ortasında hizmete sunmuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'in talimatıyla da semt pazarlarında vatandaşın daha güvenli bir ortamda alışveriş yapmasına destek olmak için Akköy, Pınarkent, Uzunpınar, İncilipınar, Kınıklı, Karşıyaka, Pelitlibağ, Kayhan, Anafartalar ve Fatih kapalı pazar yerlerinin tamamı güvenlik kameralarıyla donatıldı.

İnsanların gıda ihtiyaçlarını karşıladığı semt pazarlarına büyük önem verdiklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak kuruluşumuzdan bugüne 21 aylık süreçte halkımıza her alanda ihtiyaçlar noktasında yatırımlarımızla hizmet götürmeye devam ediyoruz. Belediyemizin hizmetleri noktasında binlerce insanın alışveriş yaptığı ve yine binlerce esnafımızın ürünlerini satışa çıkardığı pazar yerleri de büyük önem taşıyor. Bu bilinçle pazar yerlerimizde kaliteyi artırmak için çalışıyoruz. Kar, kış, güneş demeden insanlarımızın alışverişlerini rahatça yapmaları için ise, kapalı pazar yerleri yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yılın ortasında pazarlarımızda vatandaşlarımızın ve esnafımızın güvenli bir ortamda alışverişini yapmasını sağlamak için özel güvenlik ekiplerimiz çalışmaya başladı. Şimdide kapalı Pazar yerlerimizin tamamı güvenlik kameralarıyla donatıldı. Bu yatırım hem bir caydırıcılık sağlayacak hem de Pazar güvenliğine büyük katkı sağlayacak. Hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Pamukkale’de Pazaryerleri Güvenlik Kameralarıyla Donatıldı

Pamukkale’de Pazaryerleri Güvenlik Kameralarıyla Donatıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim