• BIST 9645.02
  • Altın 2411.831
  • Dolar 32.5782
  • Euro 34.8036
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Pamukkale’de ‘Huzurlu Yuva,hayata Hazır Öğrenci’ Projesi Başladı

Pamukkale’de ‘Huzurlu Yuva,hayata Hazır Öğrenci’ Projesi Başladı
Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilge İnsan Eğitim Atölyesi işbirliği ile "Huzurlu Yuva eşittir Hayata...

Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilge İnsan Eğitim Atölyesi işbirliği ile "Huzurlu Yuva eşittir Hayata Hazır Öğrenci" projesi protokol imzalanarak hayata geçti.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 50 okulda 10 bin veliye verilecek seminerlerle, anne ve babaların çocuklarıyla pozitif iletişim kurmaları ve onları hayata daha sağlıklı, mutlu bireyler olarak hazırlamanın püf noktalarının aktarılacağını söyledi.

Hüsamettin Kulaklı İlkokulu'nda gerçekleştirilen,protokol imza törenine Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Başgün, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Türkay Gözlükaya, Bilge İnsan Eğitim Atölyesi Yöneticisi Eğitim Danışmanı Veli Soysal, Pamukkale Belediye Meclis üyeleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Pamukkale Kaymakamlığı, Pamukkale Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bilge İnsan Eğitim Atölyesi işbirliği ile hayata geçen projeyle verilecek seminerlerle, anne ve babaların kendilerini ve çocuklarını daha iyi tanımaları, çocuklarını daha iyi yetiştirmek, hayata daha sağlıklı ve mutlu bireyler olarak hazırlamak başta olmak üzere birçok konu üzerine eğitim verilecek.

Pamukkale Belediyesi olarak eğitimi, çocukların eğitimsel başarısını çok önemsediklerini söyleyen Başkan Hüseyin Gürlesin ise, "Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak noktasında aile unsurunu odak olarak hayata geçirdiğimiz "Huzurlu Yuva,Hayata Hazır Öğrenci" projemiz çok önemli. Bu proje önerisi bize geldiğinde geleceğimiz çocuklarımız için seve seve içinde yer alacağımızı belirttik. Bir evde huzursuzluk varsa, çocuklar ile ebeveynler arasında bir iletişim eksikliği varsa yaşanan olumsuzluk hem o aileye hem de çevresine olumsuz yansıyor. Aile içindeki huzur, mutluluk, çocuğumuzun eğitim hayatına yansıyacak. 50 okulumuzda 10 bin velimize ulaşacak eğitim seminerlerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından "Huzurlu Yuva eşittir Hayata Hazır Öğrenci" projesinin protokolü imzalandı. Protokol töreni sonrası ise ilk eğitim, Hüsamettin Kulaklı İlkokulu öğrencilerinin velilerine verildi.

Pamukkale’de ‘Huzurlu Yuva,hayata Hazır Öğrenci’ Projesi Başladı

Pamukkale’de ‘Huzurlu Yuva,hayata Hazır Öğrenci’ Projesi Başladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim