• BIST 9524.59
  • Altın 2501.311
  • Dolar 32.5466
  • Euro 34.6697
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Özyakup: "Zor Maçlar Olacak Ama Biz Kendimize Güveniyoruz"

Özyakup: "Zor Maçlar Olacak Ama Biz Kendimize Güveniyoruz"
A Milli Futbol Takım'ın Beşiktaşlı futbolcusu Oğuzhan Özyakup, her zaman milli formayı giydiğinde gururlandığını söyleyerek, "Euro 2016'da zor maçlar...

A Milli Futbol Takım'ın Beşiktaşlı futbolcusu Oğuzhan Özyakup, her zaman milli formayı giydiğinde gururlandığını söyleyerek, "Euro 2016'da zor maçlar olacak ama biz kendimize güveniyoruz" dedi.

A Milli Futbol Takımı'nın yarın İsveç ile oynayacağı özel maç öncesi Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in düzenlediği basın toplantısında milli futbolcu Oğuzhan Özyakup da açıklamalarda bulundu. Sezon başında güzel bir kamp geçirdiklerini belirten Özkayup, "Ama sezon başında Avrupa Şampiyonası'nı garantilememiştik. Hollanda, İzlanda maçından sonra her futbolcu için böyle bir turnuvaya katılmak hayal edebileceğim en güzel şeylerden biri. Ben her milli formayı giydiğimde çok heyecanlanıyorum, gururlanıyorum. Kulübümde de öyle. Avrupa Şampiyonası'na gittiğimizde güzel anlar yaşayacağız. Hem kulübümde hem milli takımda elimden gelen her şeyi yapıyorum" diye konuştu.

"KENDİMİZE GÜVENİYORUZ"

Avrupa Şampiyonası'nda karşılaşacakları rakiplerini de değinen Özyakup, "En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Biz zor noktalardan geri döndük. Biz hiçbir zaman inancımızı kaybetmedik. Hocamız başta olmak üzere bize güveni verdi. Avrupa Şampiyonası'nda her takım güçlü; İspanya olsun, Hırvatistan olsun, Çek Cumhuriyeti olsun. Çekleri kritik dönemde yendik. Zor maçlar olacak ama biz kendimize güveniyoruz" açıklamasını yaptı.

Oğuzhan Özyakup, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Beşiktaş ve milli takımda her zaman maça damga vurmak istiyorum. Burada çok teknik oyunculara sahibiz. Herkes birbirini çok iyi anlıyor. O tabi ki de benim işimi kolaylaştırıyor. Kulübümde de öyle. Teknik kapasitesi yüksek oyuncularımız var, bu benim ve diğer oyuncuların avantajına. Fatih hocayla toplantıda konuştuk. Takım olarak savunmayı çok iyi yapmaya başladık. Özellikle son dört maçta bu da bizi daha da kuvvetlendirdi."

"ZLATAN İBRAHİMOVİC BÜYÜK BİR YILDIZ"

İsveç Milli Takımı'nda Zlatan İbrahimovic'in oynamaması ile ilgili düşüncelerinin sorulmasına Özyakup, "İbrahimovic, büyük bir futbolcu, İsveç'in güçlü bir kadroya sahip olduğunu biliyoruz. Bizim yakından tanıdığımız Jimmy Durmaz, Erkan Zengin ve eski takım arkadaşım Milosevic. Çok iyi bir takıma sahipler. Büyük bir futbolcu, büyük bir yıldız ama İsveç'in her zaman iyi takıma sahip olacağını biliyoruz. Güzel bir maç olacağını düşünüyoruz. Fatih hocam hatırlattı, 2014'te Ankara'da oynadık İsveç'le, o zaman İbrahimovic de vardı ben yoktum" cevabını verdi.

Özyakup: "Zor Maçlar Olacak Ama Biz Kendimize Güveniyoruz"

Özyakup: "Zor Maçlar Olacak Ama Biz Kendimize Güveniyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim