• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C
  • İzmir 23 °C

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’
Muğla'nın Ortaca ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatının Aralık ayı olağan ilçe danışma toplantısı Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün katılımı...

Muğla'nın Ortaca ilçesinde Ak Parti ilçe teşkilatının Aralık ayı olağan ilçe danışma toplantısı Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk'ün katılımı ile yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından söz alan Ak Parti Ortaca İlçe Başkanı Yavuz Kırmızı, zorlu bir süreçten geçerek 1 Kasım seçimlerinde büyük bir başarı elde ettiklerini hatırlatarak, hükümetin söz verdiği vaatleri yerine getirmeye başladığını ifade etti.

Ardından söz alan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, muhalefetin engelleme çabalarına rağmen geçici bütçeyi meclisten geçirdiklerini belirtti.

Öztürk; Dün akşamki bütçe oylaması nezdinde hepinize teşekkür ediyorum. Herkesin de bunu duymasını istiyorum. İyi ki sizler varsınız iyi ki Ak Parti var. İyi ki bizi CHP'nin, HDP'nin eline bırakmadınız. Mecliste sizleri temsil ediyoruz. Dün Türkiye'nin geçici bütçesini yaptık. Başbakanımızın ülkenin bir çok meselesi varken geçici bütçe ile vakit kaybetmeyelim. Resmi bütçe yapalım teklifi vardı. Bunu bile pazarlık malzemesi haline getirdiler. Bir milletvekili, milletin bütçesini geçirmemek için mücadele ediyorsa iyi ki Ak Parti var, iyi ki benim Başbakanım var. İyi ki sizler varsınız. Eğer sizler olmasaydınız 1 Kasımda Ak Parti tek başına iktidar olmasaydı. Üzülerek söylüyorum, bu milleti geri götürmek için uğraşanlar var. Meclisin içerisinde milletin bütçesini geçirmemeyi siyasi kazanç sayan bir mekanizma var. Sizlerin huzurunda bunları tüm halka şikayet ediyorum" diye konuştu.

Bütün gece tüm Ak Parti grubu olarak dik bir şekilde mücadele verdiklerinin altını çizen Öztürk, "Hem milletin bütçesinin geçmesini engellemeye çalışıp, hem de maaş alamıyorlar diye soru önergesi verenler var. Bunun mücadelesini yapıyormuş gibi milletin önünde rol yapanlar var. Bir kez de daha şunu anladım. Ben Ak Parti çatısı altında siyaset yapmaktan onur duyuyorum. Sizde kendiniz ile onur ve gurur duyun" dedi.

KENDİ ÜLKESİNİ RUSYA'YA ŞİKAYET EDEN MİLLETVEKİLİ OLUR MU

Türkiye'nin sınırları konusunda hassasiyetini daha önce belirttiğini hatırlatan Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, "benim Başbakanım bir çok defa açıkladı. Uçak düşürme olayı istediğimiz arzu ettiğimiz bir olay değildi. Benim hükümetimin, benim Genelkurmayımın istediği birşey değil. Ama benim ülkemin toprağı, benim ülkemin bayrağı her şeyden daha önemli, biz kendi sınırımızı savunurken, kendi bayrak mücadelemizi verirken, Millet beka savaşı verirken, birileri gitti Türkiye zarar görsün diye, benim Ortacalımın limonu para etmesin, Seydikemerlimin domatesi para etmesin diye uğraşanlar ile bir araya gelip, Türkiye'yi şikayet etti. Sizin verdiğiniz oylar sayesinde bunlarla mücadele ediyoruz. Sizin verdiğiniz her bir oyun hakkını vermek için mücadele ediyoruz. Bizim için önemli olan ülkemizin geleceği ve ülkemizin bekası" şeklinde konuştu.

TEK ÇUKUR KALMAYINCAYA KADAR MÜCADELE SÜRECEK

Terörle mücadele konusunda son derece kararlı olduklarının altını çizen Öztürk, "Milletin vergileri ile yapılmış, milletin yollarını kazacaksın. Elektriğini, suyunu keseceksin. Oraları bombalayanlara sırtını dayayacaksın. Devletin ambulansını, devletin öğretmenini kaçıracaksın. Devletin doktorunu öldüreceksin. Benim ülkeme, benim toprağıma göz dikenler, o çukurları açanlar PKK'lılar değilmiş gibi gelip milletin meclisinde o çukuru açanları savunacaksın. Böyle birşey yok. Artık bu millet uyandı. Çiçek dağıtırken ölmüyor o teröristler. Benim Mehmetçiğimin, benim polisimin kendisini savunması sonucu bu olaylar gelişiyor. Bir ilçede 40-50 tane çukur kazıp içine 200 kilo bomba koyacaksın. Devlete de diyeceksin ki ses çıkarma, böyle bir şey yok. Tek çukur kalmayıncaya kadar, Asayiş tam tesis edilinceye kadar bu mücadele sürecek, bizlerde bu mücadeleye aslanlar gibi destek vereceğiz" dedi.

2B VE ECRİMİSİLLER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZI DEVAM EDİYOR

2b ve Ecrimisil'in çok hassas bir konu olduğunu söyleyen Öztürk, bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.

Öztürk; "2B ve Ecrimisiller ile ilgili çalışmalarımız var. Bizimde hep yumuşak karnımız oldu. 5 yıl boyunca ne hikmetse herkes unutmuş Ecrimisili, 5 yıllık birden göndermişler. 5 yıllık gelince çok gözüküyor. Kanuni bir takım düzenlemeler gerektiriyor. Bununla ilgili düzenlemeler yapacağız" diye konuştu.

2B konusunda bir çok yerde sorunun hallolduğunu söyleyen Öztürk, sıkıntılı olan yerlerle ilgili fiyat indirme şanslarının olmadığını ama taksit arttırma durumu olabileceğini sözlerine ekledi.

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Öztürk; ‘’İyiki Bizleri CHP’nin, HDP’nin Eline Bırakmadınız’’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim