• BIST 9693.46
  • Altın 2508.406
  • Dolar 32.5788
  • Euro 34.7848
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Öztürk, Dekanlarla Ve Bölüm Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Öztürk, Dekanlarla Ve Bölüm Başkanlarıyla Bir Araya Geldi
Konya Ticaret Odası Başkanı (KTO) ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, üniversite bünyesinde görev yapan fakülte dekanları...

Konya Ticaret Odası Başkanı (KTO) ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, üniversite bünyesinde görev yapan fakülte dekanları ve bölüm başkanları ile bir araya geldi.

KTO Başkanı ve KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Öztürk, KTO Karatay Üniversitesi bünyesinde görev yapan fakülte dekanları ve bölüm başkanları ile buluştu. Toplantıya, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Çağatay Ünüsan ve akademisyenler katıldı.

Üniversite sosyal tesislerinde gerçekleştirilen istişare programında konuşan Başkan Selçuk Öztürk, "KTO Karatay Üniversitesi sizlerin katkıları ile büyüyor. Hedefimiz 10 bin öğrenci sayısına ulaşana dek hızla bu yükselişi sürdürmek. KTO Karatay Üniversitesi özel üniversiteler içerisinde hızla gelişiyor. Gelişimimizi üniversitemiz bünyesine katacağımız yeni bölümler ile de sürdürüyoruz. Fiziksel anlamda da gelişimini sürdüren bir yapıdayız. Modern imkanlarla birlikte nicelik ve nitelik olarak hızla büyüyoruz. Merkezi derslik inşaatımız da bir yandan devam ediyor. Hukuk Fakültesi için yeni bina çalışmalarımıza başladık. 2016-2017 akademik yılının ikinci yarısında faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Hedefimiz evrensel düzeyde kaliteli eğitim ve bilimsel araştırmalarla topluma öncülük eden seçkin bir kurum olmak ve ülkemizin kalkınmasında rol oynamaktır. İdeallerimize ulaşmada yönetim olarak akademik ve idari kadromuzla hep beraber gayret gösteriyoruz" dedi.

Üniversitenin gelişimine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Bayram Sade ise, "210 akademisyene sahibiz. İdare ve akademik olarak büyümemizi devam ettiriyoruz. Nicelik olarak büyürken nitelikli öğretim elemanlarını da kadromuza dahil etmeye devam ediyor, yeni birimler oluşturuyoruz. Yeni bölüm açma faaliyetlerimize devam ediyoruz. 2016-2017 akademik yılında on yeni bölüm açmayı planlıyoruz "şeklinde konuştu.

"KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ BAŞARILARI İLE ADINDAN SÖZ ETTİRİYOR"

Hızla yükselişini sürdüren KTO Karatay Üniversitesi, 2014-2015 Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Raporu verilerine göre, vakıf üniversitelerinde öğrenci başına düşen laboratuvar ve atölye kapasitesi, araştırma merkezleri faaliyet sayısı, öğrenci başına düşen öğretim üyesi sayısında Türkiye ortalamasının üzerinde yer almıştır. Ayrıca KTO Karatay Üniversitesi "TÜBİTAK Yenilikçi ve Girişimci Üniversite Endeksi'nde" ise 2015 sıralamasında üniversiteler arasında 129. sırada, vakıf üniversiteler sıralamasında da 34. sıradadır.

Öztürk, Dekanlarla Ve Bölüm Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Öztürk, Dekanlarla Ve Bölüm Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim