• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Özlem Ulaş’tan Bir Başarı Daha

Özlem Ulaş’tan Bir Başarı Daha
Diyarbakır'ın yetiştirdiği başarılı kadın sporculardan tekvando şampiyonu Özlem Ulaş, bir başarıya daha imza atarak, Ankara Ulaştırma Spor Kulübü'ne...

Diyarbakır'ın yetiştirdiği başarılı kadın sporculardan tekvando şampiyonu Özlem Ulaş, bir başarıya daha imza atarak, Ankara Ulaştırma Spor Kulübü'ne transfer oldu. Ulaş, yeni kulübünde var gücüyle çalışarak, başarılı sonuçlar elde etmek için elinden geleni yapacağını kaydetti.

Diyarbakır'ın yetiştirdiği şampiyon tekvandocu Özlem Ulaş, teklif üzerine Ankara Ulaştırma Spor Kulübü'ne transfer oldu. Kulübe transfer olmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu belirten Ulaş, "Umarım bana güvenen kulübümü ve bana inananları mahcup etmem ve kariyerimin en önemli başarılarını yeni kulübümde yaşarım. Bu doğrultuda çalışmalarıma hiç ara vermeden devam ediyorum. Ve bu işi en üst düzeyde yapmak için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. Kendi kentim adıma bir kulüpte yarışmayı ve burada alttan gelen sporculara ön ayak olup, aynı zamanda tüm kamuoyuna da Diyarbakır'da çok önemli tekvando kulüpleri olduğunu göstermek istedim. Ama maalesef Diyarbakır'da çok yetenekli sporcular olmasına rağmen spor adamları ve kulüpler yok" dedi.

Tekvando antrenörü Hacı Özbilek ise, Özlem Ulaş'ın kendileri için her zaman gurur kaynağı olduğunu belirterek, büyük bir kulübe transfer olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlattı. Diyarbakır'daki spor adamları ve kulüplerinin ilgisizliğine tepki gösteren Özbilek, "Amacımız çocukları sokaktan alıp, internet kafelerden sokaktan alıp, çok daha değişik olumsuz ortamlardan çıkarıp, sportif bir çalışmanın içerisine yerleştirmek. Bu doğrultuda bir hedef peşinde koşmasına olanak sağlamak. Bu çalışmalar neticesinde şu ana kadar Diyarbakır'ın genelinde birçok sporcu çok olumsuz ortamlardan gelmesine rağmen Türkiye'de derece yapıp veya milli takıma yükselme durumuna gelmesine rağmen Diyarbakır'da kulüp veya sponsor desteğinin olmaması nedeniyle iki seçeneğe maruz kalıyor. Ya Özlem Ulaş gibi il dışına transfer olacak ya da maalesef sporu bırakıp, almış olduğumuz olumsuz ortama tekrardan geri dönecek. Başaramamanın verdiği nefretle belki çok daha zararlı bir birey olarak toplumun karşısına çıkacak. Biz de bu işi yıllardır yapıyoruz. Biz bu işi yaparken sırf spor kulüpleri çatısı altında veya spor yöneticilerinin desteği doğrultusunda yapabilen antrenörler değiliz. Her halükarda işimizi severek yapıyoruz. Çocuklarımızı ve toplumumuzu seviyoruz. Bu nedenle çocuklarımızı elimizden geldiği ölçüde götürebildiğimiz yere kadar maddi ve manevi her türlü arkasında durarak götüreceğiz. Spor kamuoyundan tek beklentimiz, bizler spor adamıyız, kulüpleriyiz diyenlerin aslında çok da öyle olmadıklarını bilmeleri" diye konuştu.

Özlem Ulaş'ın katıldığı turnuvalarda elde ettiği başarılar şöyle:

Minikler Türkiye Şampiyonluğu, Okullararası Türkiye Şampiyonluğu, Kulüpler Türkiye Şampiyonluğu, 3 defa Gençler Türkiye Şampiyonası 2'nciliği, Ümitler Türkiye 2'nciliği, Üniversitelerarası Türkiye 2'nciliği, Uluslararası Almanya Turnuvası 3'üncülüğü, Uluslararası Hollanda Turnuvası 2'nciliği, Tunus Akdeniz Kupası 2'nciliği, Dünya Kupası 3'üncülüğü, Uluslararası Ters Lale Turnuvası 1'inciliği ve Uluslararası Çay Kupası 1'inciliği.

Özlem Ulaş’tan Bir Başarı Daha

Özlem Ulaş’tan Bir Başarı Daha

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim