• BIST 9530.47
  • Altın 2470.869
  • Dolar 32.4148
  • Euro 34.6998
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Özlem Çerçioğlu, Yenipazar’da seçim zaferini kutladı

Özlem Çerçioğlu, Yenipazar’da seçim zaferini kutladı
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden'le birlikte Yenipazarlılarla buluşarak seçim...

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Yenipazar Belediye Başkan Adayı Yüsran Erden'le birlikte Yenipazarlılarla buluşarak seçim zaferini kutladı.

Yenipazar Belediyesi'nin önünde gerçekleştirilen buluşmaya yüzlerce Yenipazarlı ellerinde bayraklarla katıldı.

Birliktelik ve dayanışma mesajı vererek "Seçim bitti, artık birlik zamanı" diye konuşan Başkan Çerçioğlu, "Bize oy veren, vermeyen herkesin belediye başkanıyız. Üzerimizdeki sorumluluğun bilincindeyiz, ayrım yapmadan herkesi kucaklıyoruz" dedi. "Bu seçimin kaybedeni yok. Kazanan Yenipazar ve Aydın oldu" ifadelerini kullanan Başkan Çerçioğlu seçimde kaybeden adaylara da bir çağrıda bulunarak " Yenipazar'dan herkese sesleniyorum. Gelin birlik olalım; Yenipazar için, Aydın için hep birlikte çalışalım" dedi.

Başkan Erden'in bütün projelerini destekleyeceğini belirten Başkan Çerçioğlu Yenipazarlıların kendisine ve Başkan Erden'e vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. "Bizler de sizin için günde 18 saat Yenipazar için, Aydın için çalışacağız" şeklinde konuşan Başkan Çerçioğlu, yatırımların artarak devam edeceğinin altını çizip "5 yılda 18 milyon liralık yatırım yaptık. Yüsran Başkan'la Yenipazar'a şimdiye kadar yaptığımız yatırımın iki katını yapacağız" diye konuştu.

Millet İttifakı'nın belediye başkanı olarak ittifakın paydaşı olan İYİ Parti'ye de teşekkür eden Başkan Çerçioğlu "Sizlerin huzurlarında İYİ Parti'ye çok teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar, var olsunlar. Bizim birlikteliğimiz seçime kadar değil, seçimden sonra da devam edecek. Çünkü bizim yüreğimizde Yenipazar ve Aydın sevdası var" sözlerini kullandı.

Yenipazar'da deneme üretimleri yapılıp fideleri tüm Aydın'a ve Türkiye genelinde isteyen herkese gönderilen "Ata Tohumları" projesinin önümüzdeki dönemde de devam edeceğini belirten Başkan Çerçioğlu, "Fidelerden ürettiğiniz meyvelerden, sebzelerden tohumluk ayırmayı unutmayın. Bu yerel ürünlerimiz kaybolmasın, tekrar toprakla buluşturun. Bu projemizi çocuklarımız için devam ettireceğiz; yerli ve milli olmak budur" dedi.

Başkan Çerçioğlu, Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal belediyeciliği önümüzdeki dönemde de devam ettireceğinin de altını çizdi. Başkan Çerçioğlu ve Başkan Erden, Büyükşehir Belediyesi ve Yenipazar Belediyesi meclis üyeleriyle birliktelik pozu da verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim