• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Özbilge Yeniden Başkan

Özbilge Yeniden Başkan
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi, seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi, seçimli olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Seçimde, Akif Özbilge güven tazeledi.

20 yıldır varlığını sürdüren Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi, 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na gitti. Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Milas Şubesi'nde Akif Özbilge yeniden başkan seçilerek, güven tazeledi.

Kurultaya; Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Gani Kaplan ve dernek üyeleri katılım yaptı. Gerçekleştirilen kurulda, açık oy sistemiyle oylama yapıldı. Tek aday olarak adaylığını koyan Akif Özbilge, açık oy sistemiyle çoğunluğun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçildi.

Düzenlenen toplantıda, Milas'a yapılması planlanan "Cemevi" projesinin belediyece onaylanıp, çalışmalara başlanacağı dile getirildi. Ayrıca toplantı sırasında, genel müdürlük ve şubelerin AB fonundan aldığı maddi yardımlar dernek üyeleri tarafından tartışıldı. Tartışmalardan sonra olağan seçime geçildi. Seçim sonucunda Asil Yönetim; Akif Özbilge, Hayrettin İnci, Seyfettin Metin, Nurgül Doğan, Hüseyin Cem Kaya, Gürsel Doğan, Ali Kahraman seçildi.

Yedek Yönetim Üyelerinde; Hasan Can, Düzgün Öztürk, Nergis Kılınç, Dürdane Beydağ, Doğan Saygılı, Ahmet Çevikkol, Savaş Yeşiltepe olarak belirlendi.

MİLAS'TA AÇLIK GREVİ YAPILACAK

Genel Başkan Kaplan, yurt genelinde yapılacak olan açlık grevi konusuna değindi. Kaplan, Milas'ta da açlık grevinin yapılacağını dile getirerek; " Bugün burada 20 yıldır Milas'ta varlığını sürdüren Pir sultan Abdal Kültür Derneği'nin 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nı gerçekleştiriyoruz. Aleviler ve dernekleri toplumumuz için çok önemli yerdeler. Fakat şimdilerde Alevi başkanlarının hepsinin aileleri ve kendileri ölümle tehdit ediliyor. Bu çok üzücü bir durumdur. Biz bu şartlar altında çalışmalarımızı yürütüyoruz. Genel Merkez odaklı olarak 3 gün boyunca, Güneydoğu şehirlerinde yaşanan çatışmaların durdurulması için açlık grevi başlatıyoruz. İlçe şubelerimiz de Milas'ta dâhil 24 saat boyunca açlık grevinde bulunacaklardır. Savaşlar olmasın, çocuklar ölmesin" diye konuştu.

Özbilge Yeniden Başkan

Özbilge Yeniden Başkan

Özbilge Yeniden Başkan

Özbilge Yeniden Başkan

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim