• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Otyakmaz: “Önümüzdeki hedefi Dinamo Batumi maçı”

Otyakmaz: “Önümüzdeki hedefi Dinamo Batumi maçı”
DG Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Petrocub'u 1-0 yendiği maçın ardından, "Kazanarak...

DG Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Petrocub'u 1-0 yendiği maçın ardından, "Kazanarak tur atlamak çok iyi. Artık önümüzdeki hedefimiz Dinamo Batumi. İlk maçımız deplasmanda ikinci maçımız evimizde" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında Moldova temsilcisi Petrocub'u 1-0 mağlup eden Sivasspor'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ardından stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Otyakmaz, kazanarak tur atlamanın çok iyi olduğunu belirterek, "Bu takımın çok maç yaparak bu maça hazırlandığını biliyoruz. Fiziklerinin de iyi olduğunu sahada gördük. Bizim henüz 29'uncu günümüz ve ikinci önemli karşılaşmamız. İkisini de kazanmayı bildik, tam hazır olmasak da. Rakibimizin de Dinamo Batumi olduğunu öğrendik. Artık önümüzdeki hedefimiz Dinamo Batumi. İlk maçımız deplasmanda ikinci maçımız evimizde" dedi.

"Henüz takımımız hazır değil"

Bir gazetecinin, "Bugünkü maçta beğenip, beğenmediğiniz oyuncu oldu mu?" sorusuna Otyakmaz, "Şu anda bu yorumu yapmak için çok erken. Sonradan katılan arkadaşlarımız oldu. Henüz takımımız hazır değil. Ona rağmen kazanmak güzel. Şimdi bundan bahsetmek de fayda var diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

"Taraftarı çok özlemişiz"

Uzun aranın ardından taraftarla buluştukları için çok mutlu olduklarını belirten Otyakmaz, "Taraftarımızla birlikte olmak çok güzel, gerçekten özlemişiz. Stadyumlar da maçın da zevki olmuyordu. Biraz daha hijyen kurallarına uysak daha iyi olurdu. Biraz toplu oturduk gibi geldi bana. Biraz daha dağınık olsak daha iyiydi. Bundan sonraki maçlara aşılarımızı olalım. Ben bütün taraftarımıza aşı olmalarını tavsiye ediyorum" ifadesini kullandı.

"Azubuike'yi transfer ettik"

Azubuki'yi 1 yıllığına kiraladıklarını da söyleyen Otyakmaz, "Sadece bir eksiğimiz var. Azubuike transferinde sona yaklaşıldı. Yarın veya diğer gün aramıza katılır diye düşünüyorum. 1 yıllık kiralık olacak. Kolaylığından dolayı da Göksel Gümüşdağ'a teşekkür ederiz" diye konuştu.

Otyakmaz: “Önümüzdeki hedefi Dinamo Batumi maçı”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim