• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 17 °C

Ortaca Belediyespor’da Aşı Tuttu

Ortaca Belediyespor’da Aşı Tuttu
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ortaca Belediyespor'da ikinci yarının ikinci maçında takımın başına Teknik Direktör Gürsel Demirtaş,...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup'ta mücadele eden Ortaca Belediyespor'da ikinci yarının ikinci maçında takımın başına Teknik Direktör Gürsel Demirtaş, kaleci antrenörü ve takıma yapılan beş takviye ile yapılan aşı tuttu.

Ortaca Belediyespor ilk yarıda şansızlıklar nedeniyle topladığı 7 puandan sonra, takımın başına getirilen Teknik Direktör Gürsel Demirtaş ile 3 karşılaşmadan 7 puan çıkarmasını başardı.

Yapılan aşının tutup, meyve vermeğe başladığını bildiren Ortaca Belediyespor Kulübü Başkanı Metin Yıldırım; " Ortaca Belediye Spor olarak ilk yarıda bazı şanssızlıklar nedeniyle ancak 7 puan alabildik. İkinci yarının ikinci maçında takımın başına Teknik Direktör Gürsel Demirtaş, Antrenör Yardımcısı Ali Gürsel ve Kaleci Antrenörü Mesut Aydın ile birlikte 5 futbolcu takviyesi yaptık. Takımımıza yaptığımız takviye aşısı tutup, puanlar almaya başladı.

Bundan sonra puan en fazla puan alan takım olmak isteyip, bir an önce alt sıralardan çıkmak istiyoruz. Bunu da başaracağımızı ümit ediyorum" dedi.

SARAYKÖY SPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bölgesel Amatör Lig'nin 10. grubunda bulunan Ortaca Belediyespor, geçen hafta şampiyon adaylarından Usaş Uşak Spor'u puansız gönderdikten sona futbolculara bir günlük izin verildikten sonra, dün tekrar top başı yapıp, Pazar Günü Sarayköy'de Sarayköy Spor ile yapılacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını Teknik Direktör Gürsel Demirtaş nezaretinde başladı.

Çalışmalara önce kondisyon, 5-2 ortada sıçan ve daha sonra topla çalışmaları yapıldı. Takımda cezalı Emre'nin dışında sakat ve cezalı futbolcunun olmadığını bildiren Teknik Direktör Gürsel Demirtaş; " Ortaca Belediyespor olarak son üç maçta hedeflediğimiz puanları alma başarısını gösterdik. Bu hafta Sarayköy'de Sarayköy Spor ile zorlu bir karşılaşma yapacağız. Saraşköy güçlü bir takım. Ortaca Belediye Spor ise hedeflediği puanları ulaşmak zorundadır. Bu bilinç içinde çalışmalarımızı devam ediyoruz. Sarayköy Spor karşısında iyi bir futbol ortaya koyup, puan ve puanlar almak için çalışacağız. Takım artık istenilen seviyeye geldi."diye konuştu.

Ortaca Belediyespor’da Aşı Tuttu

Ortaca Belediyespor’da Aşı Tuttu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim