• BIST 9812.78
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Orient İş Sağlığı Ve Güvenliği A.ş. Erzurum Şubesi Açıldı

Orient İş Sağlığı Ve Güvenliği A.ş. Erzurum Şubesi Açıldı
Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. Erzurum Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. Erzurum Şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Palandöken Dağında bulunan Sway Otelinde gerçekleşen açılış kokteyline Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan vekili Eyüp Tavlaşoğlu, ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yaltay, kamu kurum ve kuruluş amirleri katıldı.

Programda konuşan Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yaltay, sektöre 2012 yılında girdiklerini ifade ederek, "Farklı faaliyet alanlarında yer alan bini aşkın çalışmaya imza atmış olan firmamız İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründeki gelişmeleri çok yakından izleyerek geliştirdiği sistemler ile danışanlarına ve sektöre yol gösteren bir firma olmuştur. Firmamız bünyesinde Kamu Kurum ve Kuruluşları ile hizmet alımı kapsamında çalışmakta olan iş kollarına da ayrı bir ekip ile hizmet vermekteyiz. Çalışanlar, hayatlarını fabrikalarına ya da şirketlerine adamaktadırlar. Bu nedenle, iş yerlerinin sağlık koşulları üst düzeyde denetlenmeli, çalışma şartları olması gereken seviyelere çekilmelidir. İş kazalarının önlenmesi, ölümlerin, sakatlıkların ve yaralanmaların önüne geçilebilmesi açısından, bu konulara hassasiyetle yaklaşılmak zorundadır. Türkiye'de her yıl 15 bin kişi sakat kalıyor, her gün 4 kişi hayatını kaybediyor, her yıl 140 bin kişi kaza geçiriyor. Son yıllarda yaşanan iş kazaları ve beraberinde getirdiği sakat kalma ya da ölüm sonuçlarından dolayı, oldukça önemli hale gelen iş sağlığı ve güvenliği konusu, toplumda da bir farkındalık oluşturmuş durumdadır." dedi.

"Verdiğimiz hizmet kapsamında bugüne kadar düzenlenen eğitimler ile binlerce çalışanı bilinçlendirmiş olup, mobil ekiplerimizle takım halinde yaptığımız saha analizlerimiz ile birçok projeyi daha güvenilir bir çalışma ortamına kavuşturduk." diyen Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Yaltay, "Orient İş Sağlığı ve Güvenliği A.Ş. olarak; Kılavuzumuz, en iyi uygulamaları takip ederek sürekli geliştirmek. Hedefimiz, yasalara kesinlikle uyumlu iş güvenliği önlemlerini alarak iş kazalarını önlemektir. Biz Orient A.Ş. olarak İş Sağlığı ve Güvenliği" ne farklı bir pencereden bakıyor, araştırmalar yapıyor, yapılacak olan tüm çalışmaların proje özelinde ve Orient'in belirlediği yüksek standartta hizmet veriyoruz. İş sağlığı ve güvenliğine ilişkin her konuda mevzuata uygun ve efektif çözümlerle kurulduğu günden beri danışanlarımızın sağ kolu olarak hizmet vermekteyiz." diye konuştu.

Erzurum Vali Yardımcısı Hatice Bayar'da bir selamlama konuşması yaparak iş sağlığı ve güvenliğine dikkat çekti.

Konuşmaların ardından kokteyle geçildi.

Orient İş Sağlığı Ve Güvenliği A.ş. Erzurum Şubesi Açıldı

Orient İş Sağlığı Ve Güvenliği A.ş. Erzurum Şubesi Açıldı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim