• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Ordu’da İki Ailenin Tüp Bebek Sevinci

Ordu’da İki Ailenin Tüp Bebek Sevinci
Ordu Valiliği tarafından sosyal güvencesi ve işi olmayan aileler için başlatılan "Tüp Bebek Projesi" kapsamında iki aile daha bebek sahibi oldu.

Ordu Valiliği tarafından sosyal güvencesi ve işi olmayan aileler için başlatılan "Tüp Bebek Projesi" kapsamında iki aile daha bebek sahibi oldu.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çatalpınar ilçesinde yaşayan ve tüp bebek sahibi olan iki aileyi ziyaret etti. İlk ziyaretini İlçenin Haşal Mahallesi'nde yaşayan ve 8 yıldır çocuk özlemi çeken Özlem-Murat Bulut çiftinin evine yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, aile ile bir süre sohbet ederek, Aleyna ismi verilen bebeğe hayırlı ve sağlıklı bir ömür dileğinde bulundu.

Bulut çiftinin mutluluğuna ortak olan Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Evlenip de uzun süre çocuk sahibi olmayı çok arzu etmelerine rağmen, çocuk sahibi olamayan mağdur çiftlere tüp bebek projesi başlattık. Projeye 30 başvuru yapıldı. Yapılan 30 başvurudan 10 aile bebek sevincini yaşadı" dedi.

"Tüp bebek projesi ile yılar sonra anne-baba olmanın heyecanını yaşayan ailelerimizi hem hastanede hem de evlerinde ziyaret ediyor, onların mutluluğunu paylaşıyoruz" diyen Vali Balkanlıoğlu, "Bizler Valilik olarak çocuk özlemi çeken ailelere vesile olduk. Onların mutluluğu bizlerinde mutluluğu oldu" şeklinde konuştu ve minik Aleyna'ya bir altın taktı.

Anne Özlem Bulut ise, "Anne olmayı çok istiyordum. Tüp bebek projesi ile bebeğime kavuştum. Çok heyecanlı ve mutluyum. Bizlere bebek sevgisini yaşatan ve evimize kadar gelerek bizleri ziyaret eden, mutluluğumuza ortak olan sayın valimize teşekkür ediyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

6 YILLIK BEKLEYİŞTE MUTLU SON

Vali İrfan Balkanlıoğlu ikinci ziyaretini Emine-Davut Meşe çiftinin evine gerçekleştirdi. İlçenin Sayacatürk Mahallesi'nde yaşayan ve 6 yıldır çocuk özlemi çeken Emine-Davut Meşe çifti tüp bebek projesi ile bebeklerini kucağına almanın sevincini yaşadı.

Muhammet Alperen adını verdikleri bebekleriyle mutlulukları perçinlenen ailenin sevincine ortak olan Vali İrfan Balkanlıoğlu, aileyi tebrik ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu. Çatalpınar'ın şanslı ilçelerden birisi olduğunu ve 2 ailenin tüp bebekle çocuk sevincini yaşadığını belirten Vali Balkanlıoğlu, "Meşe ailesi 6 yıl sonra bebeklerini kucağına aldı. Bizler de ailelerin bu sevincini onlarla birlikte yaşıyoruz. Son derece sağlıklı bir bebek. Uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.

Emine-Davut Meşe çifti de duygularını şöyle dile getirdi: "Ordu Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kanalıyla gerçekleştirilen "Tüp Bebek Projesi" kapsamında çocuğumuza kavuştuk. Yıllardır çektiğimiz bebek özlemimiz bu proje ile sona erdi. Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu'na bizleri ziyaret ettiği ve yardımlarını esirgemediği için çok teşekkür ediyoruz."

Ordu’da İki Ailenin Tüp Bebek Sevinci

Ordu’da İki Ailenin Tüp Bebek Sevinci

Ordu’da İki Ailenin Tüp Bebek Sevinci

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim