• BIST 9055.34
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Onlar erdi muradına

Onlar erdi muradına
Nermin Bezmen ve Tolga Savacı, önceki akşam nikah masasına oturdu. Çift, balayı için İtalya’nın güney kıyılarına gideceklerini söyledi

Beş yıl önce Nazire Dedeman’ın doğum gününde tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Nermin Bezmen ve Tolga Savacı, önceki gün sade bir nikah töreniyle dünyaevine girdi. Bu özel gecede sadece Cadde vardı. Bezmenler’in aile yadigarı Ayşe Sultan Korusu’ndaki evlerinde yapılan törene, çiftin dostları katıldı. Savacı’nın kardeşleri Sibel, Zeynep ile Bezmen’in rahmetli eşi Pamir Bezmen’den olan oğlu Cazım ve kızı Pamira, konukları kapıda karşıladı.

Torunları Pia ve Shaya’nın arkasında alkışlar eşliğinde salona giren Bezmen ve Savacı’nın şahitliğini Pamira Bezmen ve Münir Baltacı yaptı. Bezmen, nikahta sırt dekolteli krem renkli gelinlik tercih ederken, Savacı, Namık Gökçeer’in tasarladığı smokini giydi. Zeynep Savacı’nın konser verdiği gecede, konuklar sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Çift balayı için ise İtalya’nın güney kıyılarına gideceklerini söyledi.

Çocukları  yalnız  bırakmadı

Nermin Bezmen’in kızı Pamira ve oğlu Cazım, annelerini     bu mutlu gününde yalnız  bırakmadı.

AŞIKLAR NİKAH MASASINDA

Yazar Nermin Bezmen’le oyuncu Tolga Savacı, beş yıllık mutlu birlikteliklerinin ardından Bebek’teki evlerinde nikah masasına oturdu

Nermin Bezmen’le Tolga Savacı, önceki gün Bebek Ayşe Sultan Korusu’ndaki evlerinde dünyaevine girdi. 5 yıl önce Nazire Dedeman’ın doğum gününde tanışan çiftin sınırlı sayıda dostlarını davet ettiği tören, kokteylle başladı. Aile adına, Tolga Savacı’nın kardeşleri Sibel ve Zeynep Savacı’yla Nermin Bezmen’in Pamir Bezmen’den olan çocukları Cazım Bezmen ve kızı Pamira Bezmen Montane, kapıda konukları karşıladı. Kokteylin ardından davetliler, nikahın gerçekleşeceği salona geçti. Torunları Pia ve Shaya’nın eşliğinde alkışlar arasında salona giren Bezmen’le Savacı’nın heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.
 
Nermin Bezmen sırt dekolteli krem renkli gelinliğiyle zerafetini konuştururken, Tolga Savacı Namık Gökçeer’in tasarladığı smokiniyle oldukça şıktı. Savacı çifti, pasta kesmek yerine şampanya patlattı ve kadehlerini dostlarıyla mutluluklarına kaldırdı.

Sabahın ilk ışıklarına kadar süren davette, Tolga Savacı’nın kardeşi Zeynep Savacı, muhteşem bir konser verdi. Çift, balayı için İtalya’nın güney kıyılarına gideceklerini söyledi.

Etiketler:
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim