• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da
Antalyaspor, biri yabancı 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Kırmızı beyazlı kulüp eski oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile yeniden anlaşırken, Mersin İdmanyurdu'ndan...

Antalyaspor, biri yabancı 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Kırmızı beyazlı kulüp eski oyuncusu Ömer Şişmanoğlu ile yeniden anlaşırken, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve Barcelona'nın 3. Lig takımında forma giyen Kamerunlu Lionel Enguene (20) ile sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde ayrı ayrı düzenlenen imza töreninde konuşan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş'a transfer olan eski futbolcuları Ömer Şişmanoğlu'nun 3 yıl aradan sonra yeniden aralarına katıldığını söyledi. Ömer'in başta teklifler de almasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini belirten Gencer, "Antalyaspor'u tercih ettiği için teşekkür ederim. İkinci yarıda güçlü bir Antalyaspor için elinden geleni yapacaktır. Hepimize hayırlı olsun." dedi.

Eski futbolcularıyla 1,5 yıllığına kiralık olarak anlaştıklarını ifade eden Gültekin Gencer, hem Ömer Şişmanoğlu hem de Motta transferlerinde kolaylık sağladığı için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile siyah beyazlı yöneticilerine teşekkür etti.

Sezon sonuna kadar opsiyonlu olarak anlaştıkları Oktay Delibalta ile nokta transfer gerçekleştirdiklerini dile getiren Gültekin Gencer, "Orta sahaya ofansif ve defansif anlamda katkı koyacak olan Oktay Delibalta'yla da anlaştık. Mersin İdmanyurdu'nda oynadı. Bundan sonra Antalya'nın başarısı için burada. Hayırlı olsun. İnşallah güzel neticelere hep beraber imza atarız." ifadesini kullandı.

BİR KAMERUNLU DAHA ANTALYA'DA

Transferlerine hız kesmeden devam ettiklerini anlatan Gencer, Barcelona'nın 3. Lig takımında top koşturan Kamerunlu Lionel Enguene'yle de anlaştıklarını söyledi. 8 yıldır İspanyol devinin alt yapısında top koşturan Kamerunlu oyuncuyu bedelsiz olarak kırmızı beyaz renklere bağladıklarını dile getiren Gencer şöyle konuştu: "Geleceğin yıldızı diye tabir edilen bir futbolcu. 8 ve 10 numara oynuyor. Bedelsiz olarak kadromuza kattık. Transfer başarısı olarak yorumluyoruz. Antalyaspor'a değer katacak. 10 milyon rakamını koyduk. Bu güvenini ortaya koyuyor. 10 milyonluk serbest kalma maddesi ile transfer yaptık."

"ETO'O İLE AYNI TAKIMDA OLACAĞIM İÇİN MUTLUYUM"

Antalyaspor'da olmanın kendisine pozitif enerji verdiğini dile getiren Lionel Enguene ise "Antalya'da verimli olacağımı düşünüyorum. Umarım Antalya'nın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olabilirim. Genç bir oyuncuyum takım arkadaşlarımdan öğreneceğim şeyler var. Türkiye'de olmaktan mutluyum. Yeni bir kültür ve yeni bir dil öğreneceğim." şekilnde konuştu. Enguene, gazetecilerin "Transferinde Eto'o etkili oldu mu?" sorusunu, "Eto'o'nun burada olması bana da anlam katıyor. Eto'o'yu çocukluğumda televizyondan izliyordum. Onunla aynı takımda olacağım için mutluyum." cevabını verdi.

ŞİŞMANOĞLU: YUVAMA DÖNDÜM

Ömer Şişmanoğlu yuvası olarak tarif ettiği eski takımına geri döndüğü için mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi: "Buradayım, heyecanla bekliyorum. Hem eski hem yeni takım arkadaşlarım var. Onlarla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Samuel Eto'o'yu hep izlerdim. Onunla aynı sahada olmak, aynı formayı giymek beni gururlandırıyor."

OKTAY DELİBALTA, OĞLUYLA GELDİ

Oktay Delibalta ise imza törenine kendisiyle aynı adı taşıyan 6 yaşındaki oğlu ve eşiyle birlikte geldi. Küçük Oktay sempatik hareketleriyle ilgi odağı olurken, kırmızı beyazlı formayı giyen babasıyla birlikte objektiflere poz verdi.

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Ömer Şişmanoğlu yeniden Antalyaspor'da

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim