• BIST 9548.09
  • Altın 2492.255
  • Dolar 32.5078
  • Euro 34.5792
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Olimpiyatlara Katılacak Engelli Sporcuya Sürpriz Hediye

Olimpiyatlara Katılacak Engelli Sporcuya Sürpriz Hediye
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatı ile Brezilya'da yapılacak Rio 2016 Olimpiyatlarına yüzme branşında katılacak bedensel engelli sporcuya...

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın talimatı ile Brezilya'da yapılacak Rio 2016 Olimpiyatlarına yüzme branşında katılacak bedensel engelli sporcuya akülü sandalye hediye edildi.

Bedensel engelli yüzme sporcusu Beytullah Yılmaz, olimpiyat öncesinde Hırvatistan'da gerçekleştirilen Seviye Tespit Yarışması dönüşünde Adana Şakirpaşa Havalimanı'nda Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın sürpriz hediyesi ile karşılandı. Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Türkan Eşli, milli sporcu Yılmaz'ı havalimanında ailesi, mensubu olduğu Son Nokta Engelliler Derneği Başkan ve yöneticileriyle birlikte karşıladı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın milli sporcuya hazırladığı "akülü sandalye" hediyesini teslim eden Başkan Yardımcısı Eşli, "Genç kardeşimizin engel tanımadan elde ettiği sportif başarıları yakından takip ediyoruz. Son olarak ülkemizi Brezilya'da gerçekleştirilecek olimpiyat oyunlarında temsil edeceğini öğrenince kendisine küçük bir sürpriz yapmak istedik. Belediye Başkanımız Zeydan Karalar'ın selamını ve bu hediyeyi başarılarının devamını dileyerek takdim ediyoruz" dedi.

Üç ay önce Adana'da kurulan Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü kadrosunda çalışmalarını sürdüren Beytullah Akyıldız, Belediye Başkanı Karalar'ın kendisine gönderdiği hediyeden duyduğu mutluluğu dile getirirken, "Belediye Başkanımız Zeydan Karalar'a çok teşekkür ediyorum. Bedensel engelli sporcuların başarılarının takdir edildiğini görmek beni duygulandırdı. Bu teşvikle ülkemi temsil edeceğim olimpiyatlarda daha yüksek dereceler elde etmeye çalışacağım" diye konuştu.

Son Nokta Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Filiz Balcı, Başkan Yardımcısı Sezai Arsunar ile Başantrenör Deniz Mete, Seyhan Belediyesi'nin genç sporcuya yaptığı hediye sürprizine teşekkür etti. Kulüp Başkanı Balcı, "Engelli kardeşlerimizin yatağa mahkum olmadıklarını göstermek, onları hayata dahil etmek ve yetenekli olanları spora teşvik etmek amacıyla kurduğumuz kulübümüzün bu başarısının takdir edildiğini görmekten mutluyuz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim