• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de
Gaziantep'te gerçekleşecek Türkiye Yüzme Federasyonu Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonasına 54 farklı ilden 450'yi aşkın sporcu katılacak.

Gaziantep'te gerçekleşecek Türkiye Yüzme Federasyonu Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonasına 54 farklı ilden 450'yi aşkın sporcu katılacak.

Türkiye Yüzme Federasyonu Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonası, Şehitkamil Belediyesi'nin ev sahipliğinde Gaziantep'te gerçekleştirilecek. Türkiye'nin yaş gruplarındaki en başarılı altın kulaçları, dev organizasyonda Alleben Yüzme Havuzunda buluşacak. Su sporları branşlarında düzenlediği organizasyonlarla başarıdan başarıya koşan Şehitkamil Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonun en prestijli organizasyonlarından biri olan Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak. Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzları Genel Koordinatörü ve Türkiye Yüzme Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Cengiz Bingül, 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyona öncesinde yaptığı değerlendirmede, "Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda 4. yılımızda 5. ulusal turnuvamızı düzenleyecek olmanın büyük heyecanı içerisindeyiz. Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonası'na 54 ilden yaklaşık 450 sporcunun katılması bekleniyor. Şampiyonanın Gaziantep'te düzenlenebilmesi adına ekibimizle birlikte büyük bir çaba sarf ettik. Şampiyonanın, federasyonumuz tarafından 8 yıl sonra faklı bir ile verilmesi, Şehitkamil Belediyemizin ve Alleben Yüzme Havuzlarının organizasyonlardaki başarısını bir kez daha gözler önüne seriyor. Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu'nun su sporlarına gösterdiği özel ilgi ve verdiği desteği şehrimize yakışır bir organizasyonla ve Gaziantepli sporcularımızın kazanacağı madalyalarla taçlandırmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YEŞİL-SİYAHLI SPORCULAR MADALYA İÇİN KULAÇ ATACAK

11 - 12 yaş kategorisinde Türkiye'nin en başarılı sporcularının katılacağı Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonasında bu güne kadar havuzda sergiledikleri başarılı performanslarla bölgesel ve ulusal platformlarda başarıdan başarıya koşan Şehitkamilli altın kulaçlar da kulvarlardaki yerini alacak. Yeşil-Siyahlı 12 sporcunun Gaziantep'i temsil edeceği şampiyonada Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda 3 gün boyunca kelebek, karışık, kurbağalama, sırt üstü ve serbest sitillerinde heyecan dinmeyecek. Şehitkamil Belediyesinin ülke genelinde yüzme branşında faaliyet gösteren 150'yi aşkın spor kulübünü ağırlayacağı şampiyonanın Gaziantep'in spor turizmine de büyük katkı yapması bekleniyor.

Yüzme branşında sezonun en önemli şampiyonlarından biri olan Olimpik Kulaçlar Yaz Türkiye Şampiyonası'na uzun süren hummalı çalışmaların ardından katılacak sporcuları Gaziantep'te en iyi şekilde ağırlamak isteyen Alleben Yüzme Havuzu idari ve teknik ekibi 5-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında düzenlenecek şampiyonaya Gaziantepli tüm sporseverleri davet etti.

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Olimpik Kulaçlar Şehitkamil’de

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim