• BIST 9530.47
  • Altın 2473.433
  • Dolar 32.4948
  • Euro 34.8146
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C

Evlilik Fuarındaki gelinlik defilesi izleyenleri büyüledi

Evlilik Fuarındaki gelinlik defilesi izleyenleri büyüledi
Evlenecek çiftleri sezonun yeni trendleriyle buluşturan Evlilik Dünyası Fuarı'nda gerçekleşen gelinlik defilelerinde ünlü isimler podyuma çıktı.

Evlenecek çiftleri sezonun yeni trendleriyle buluşturan Evlilik Dünyası Fuarı'nda gerçekleşen gelinlik defilelerinde ünlü isimler podyuma çıktı. Şık ve zarif tasarımlarıyla göz kamaştıran gelinlik modelleri, defileyi izleyenler tarafından büyük beğeni aldı.

Avrupa'nın en büyük Evlilik Hazırlıkları Fuarı 2-4 Şubat tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kültür Merkezinde düzenlendi. Bu yıl 16'ıncısı düzenlenen fuar da gelinlik defilesinde pek çok ünlü isim podyuma çıktı. Bu gün gerçekleşen Glamour Gelinliğin düzenlediği gelinlik defilesinde ise, modellerin giydiği şık ve zarif gelinlikler evlilik hayali kuran genç kızlar tarafından büyük beğeni aldı. Öte yandan evliliğe adım atacak olan çiftlerin kına kıyafetinden düğün davetiyesine, dış çekim albümünden düğün organizasyonlarına kadar her türlü hizmetin sunulduğu fuar, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.

"Bu defileye 6 ay hazırlandık"

Glamour Gelinlik olarak düzenlediği defileyle evlenecek çiftlerin beğenisini kazanan Glamour Gelinlik Yöneticisi Serpil Bilgi, "Yıllardır hayalini kurduğum bir şeyi gerçekleştirdim. Evrenin büyüsü konsepti altında bir defile hazırladık. Çok mutluyum. Bu defileye yaklaşık olarak 6 ayımızı verdik. Organizasyon işinde İpek Tanrıyar bize çok yardımcı oldu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Fuarı ziyaret eden çiftlere dış çekim alanında verdikleri hizmete ilişkin bilgilendirme yaptıklarını belirten Özgür Aslan, "Bugün standımızı açtık ve çiftlerimizle fotoğraflarımızı, albümlerimizi ve kalitemizi buluşturmayı amaçladık. Evlenecek çiftlerimize düğün çekimi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz. Onlara değişik alternatifler sunuyoruz. Evlilik fuarı gerçekten çok verimli. Tüm çiftlerimizi mutlaka bu fuara bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim