• BIST 9551.63
  • Altın 2486.119
  • Dolar 32.5043
  • Euro 34.7936
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Samsun’da eğitimde güçlü ortaklık

Samsun’da eğitimde güçlü ortaklık
Alanında uzman eğitim kadrosu, kaliteli ve nitelikli eğitim sistemi için ihtiyaç duyulan tüm teknolojik alt yapılara sahip kampüsleriyle 2017-2018 eğitim-öğretim...

Alanında uzman eğitim kadrosu, kaliteli ve nitelikli eğitim sistemi için ihtiyaç duyulan tüm teknolojik alt yapılara sahip kampüsleriyle 2017-2018 eğitim-öğretim döneminde hizmet vermeye başlayan Bilnet Okulları, Samsun Kampüsündeki yeni yatırım ortaklığı ile gücüne güç kattı.

Bilfen Şirketler Grubunun eğitim alanındaki yeni okul markası olan Bilnet Okullarının Samsun Kampüsü temsilciliğini, ilde yaptığı sağlık ve diğer yatırımları ile bilinen VM Medicalpark Samsun Hastanesi ortakları Dr. Hikmet Çavuş ve Dr. Hakan Özcan üstlendi.

Bilfen Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, Bilnet Okulları Genel Müdürü Kubilay Argını, MlpCare Strateji ve Performans Grup Koordinatörü Dr. Hikmet Çavuş, Samsun Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Hakan Özcan, Samsun'da yapılan imza töreninde bir araya geldiler.

Fatih Öztürk yaptığı açıklamada, "Eğitim alanındaki faaliyetlerinde 30 yılı geride bırakan bir şirketler grubu olarak, öncü ve güçlü vizyonuyla gittiği her şehirde eğitim alanında yeni bir soluk getiren yeni markamız adına Samsun temsilcilerimiz ile uzun soluklu bir iş birliğine imza atmanın heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Bilnet Okulları Samsun Kampüsü Temsilcisi Dr. Hikmet Çavuş yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin en büyük sağlık grubu olarak sağlık alanında üstlendiğimiz kaliteli sağlık hizmeti anlayışı ile yine ülkemizin en büyük eğitim kurumu olan Bilfen Okullarının akademik desteği ile eğitimde yeni bir vizyon sunmayı hedefliyoruz. Her çocuğun kaliteli eğitim alma hakkı vardır ve bu anlayışı Karadeniz Bölgesi'ne taşımak adına Bilfen Şirketler Grubunun eğitim alanındaki yeni okul markası olan Bilnet Okullarının tecrübesine ve vizyonuna güvenerek bu yatırıma imza attık" ifadelerini kullandı.

Samsun VM Medicalpark ve Liv Hospital Şirketleri Samsun Temsilcisi Dr. Hakan Özcan, "Samsun ve bölgesi için Bilnet Okulları ile Karadeniz Bölgesi'nde eğitim alanında güçlü bir yatırım yaparak, eğitimde tek adres olma yolunda ilk adımı attık. Her biri kendi branşında uzman öğretmenleri, güncel ve modern eğitim anlayışı ile Bilnet Okullarının öğrencilerini hem akademik hem de kültürel anlamda tam donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi ilke edinen anlayışla heyecanımızı paylaşıyoruz" açıklamasında bulundu.

Türkiye'nin farklı bölgelerine kaliteli eğitim hizmeti taşımak üzere yola çıkan Bilnet Okullarının Samsun Kampüsü; anaokulu, ilkokul ve ortaokul kademelerinde hizmet veriyor. Öğrencilerinin bilgiye ulaşmalarını, edindiği bilgiden yararlanmalarını ve bilgiyi geliştirme yöntemlerini öğrenmelerini ilke edinen Bilnet Okulları, branşlarında uzmanlaşmış, nitelikli ve dinamik eğitim ve öğretim kadrosuyla Samsun'da eğitim hayatına yeni bir soluk getirecek.

Samsun’da eğitimde güçlü ortaklık

Samsun’da eğitimde güçlü ortaklık

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim