• BIST 9722.53
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Öğrencilerden "The Fighter" müzikali

Öğrencilerden "The Fighter" müzikali
Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) İngilizce Tiyatro Kulübü'nden 46 öğrenci, beyzaperdede izlenme rekorları kıran "Rocky" filminden esinlenerek hazırladıkları...

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) İngilizce Tiyatro Kulübü'nden 46 öğrenci, beyzaperdede izlenme rekorları kıran "Rocky" filminden esinlenerek hazırladıkları "The Fighter" yani "Dövüşçü" müzikalini 2 Mayıs Çarşamba günü muhteşem bir gala ile sahneleyecek.

GKV İngilizce Tiyatro Kulübü, dünya sanat tarihinde yer etmiş önemli müzikalleri her yıl olduğu gibi bu yılda izleyicilerle buluşturmak amacıyla dünyaca bilinen ve günümüze kadar 6 devam filmi çekilen "Rocky" filminden esinlenerek "The Fighter" yani "Dövüşçü" müzikalini, sanatseverlerin beğenisine sunacak. 1976 yapımı olan, John G. Avildsen tarafından yönetilen ve Sylvester Stallone tarafından yazılan "Rocky" filminin başrollerinde Sylvester Stallone, Talia Shire, Carl Weathers ve Burt Young oynamış, düşük bir bütçe ile çekilmesine rağmen, genç bir boksörün şans eseri ünlü olmasını, kazanma azmini ve Adrian'a duyduğu büyük aşkı masalımsı bir ifadeyle anlatan bu film çok beğenilmiş ve dünya çapında ve Türkiye'de de gişe rekorları kırmıştı.

İyilerin ve kötülerin mücadelesinin sahnelendiği "The Fighter" müzikali, Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü saat 20.00'de izleyiciyle buluşacak.

46 öğrencinin sahneye çıkacağı müzikalin kadrosu şöyle:

"GKV Liseleri Müdürü Hakan Anlıaçık, müzikalin yönetmenliğini yapacak. Almanca öğretmeni Özgül Çaptı, ve İngilizce Öğretmeni Ömer Cengiz, yönetmen yardımcılıklarını üstlenecek.

Işıkta ise İngilizce öğretmenleri Berkay Tahtacı ile Özlem Orcan, seste İngilizce öğretmenleri Zeynep Kırtan, Ahmet Abusaid, kostümde İngilizce Öğretmeni İrem Güzel görev alacak. Dans eğitmenliğni Shakhnazar Kadirbyek ve Victor Sanguinez'in yapacağı müzikalin dekorunda Görsel Sanatlar Öğretmenleri Hayal Bazoğlu, Melek Kaman ve Şeyma Aslantaş, ses efektlerinde Okul Teknikerleri Mustafa Özbal, Mehmet Keçe, bilgisayarda ise Okul Bilgisayar Teknikeri Erhan Çağlı ve Hizmetli olarak ise Kadir Taşçılar görev yapacak.

Rol alan öğrenci kadrosu ise şöyle oluştu:

"Rocky Balboa: Barça Ercan, Adrian: Ece Kılınç, Paulie: Ünal Ercan, Mickey: Erkan Yıldırım, Apollo: Ömer Faruk Gülşen, Ivan Drago:Kaan Özsavaş, Ludmilla Drago: Nursena Tümay, Gazzo: Ayberk Nalbantoğlu, Duke: Abdülkadir Kantar, Commentator 1: Deniz Özaslan, Commentator 2: Ahmet Yiğit İyiköşker, Announcer: Anıl Ülger, Referee: Egemen Karaca, Little girl: Aslı Pelin İyikesici, Mafia 1: İbrahim Terlemez, Mafia 2: Efe Birbilen, Mafia 3: Oğuzhan Çolak, Interviewer: Dicle Dalkuş, Journalist 1: Ebru Şevval Atalay, journalist 2: Kübra Karaca, Drago's Trainer: Erdoğan Aslan, Boxer 1: Victor, Boxer 2: Oscar, Cornerman: Arda Ekrem Üstündağ, Rounder: Sude Eltan, Narrator: Fatme Ece Özeren, Narrator: Baran Aytekin, Ahmet Baran Yücel, Presenters: Alptekin Boran ve Gökçe Özdemir."

Dansçı kadrosunda ise, "Ege Atakan, Yeliz Kargıner, Zerya Satıcı, Ecem Karacurun, Azra Kaya, Yaren Özeren, Elif Nil Seçkin, Sude Tatar, Simay Toz, Sude Balkıs, Selen Kaner, Duygu Delen, Çağla Özeren, Melike Ünal, Özge Aksoy, Orhan Söylemez ve Ayşe Karakuşoğlu" isimli öğrenciler rol alıyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim