• BIST 9546.11
  • Altın 2483.641
  • Dolar 32.522
  • Euro 34.8521
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Öğrenciler sokak hayvanları hakkında bilgilendirildi

Öğrenciler sokak hayvanları hakkında bilgilendirildi
Edirne'de, eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Pergel'in Edirne'de kardeşi var" projesi kapsamında, sokak hayvanları hakkında bilgilendirildi.

Edirne'de, eğitim gören ilkokul öğrencileri, "Pergel'in Edirne'de kardeşi var" projesi kapsamında, sokak hayvanları hakkında bilgilendirildi.

Edirne merkezde faaliyet gösteren Edirne Lisesi ve Plevne İlkokulu öğrencileri "Pergel'in Edirne'de kardeşi var" isimli proje kapsamında Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Belediyesi personeli Veteriner Hekim Müslüm Karadağ'ı okullara davet ederek; Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı hakkında ve sokakta yaşayan "Canlar" ile ilgili merak ettiklerini sordu.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, Edirne Belediyesi'nin sokak hayvanları konusunda yaptığı çalışmalar hakkında öğrencilere önemli bilgiler verdi.

Tanrıkulu, "Öncelikle sokaktaki can dostlarımız için farkındalık oluşturmak adına projeler üreten öğretmenlerimize ve en büyük sevginin kaynağı olan öğrencilerimize teşekkür etmek istiyorum. Edirne Belediyesi olarak can dostlarımızın yararına olacak olan tüm projelerin hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı; Trakya'nın en iyi barınağı. Burada can dostlarımızın bakım ve tedavisini gerçekleştiriyoruz. Hayvan sahiplenmek isteyen vatandaşlarımıza da bu konuda yardımcı oluyoruz. Sokakta yaşayan hayvanlarımızı da düzenli aralıklarla besleyerek; onların daha iyi koşullarda yaşamaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz" dedi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Veteriner Hekim Müslüm Karadağ'a teşekkür eden öğrenciler de okul olarak bir sokak hayvanı sahipleneceklerini ve sokakta yaşayan diğer canlar için projeler üreterek; onların daha iyi koşullarda yaşayabilmeleri için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim