• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Oğlunu Öldürmekle Suçlanan Baba ’Burada Olmaktan Utanç Duyuyorum’

Oğlunu Öldürmekle Suçlanan Baba ’Burada Olmaktan Utanç Duyuyorum’
Kırşehir'in Akpınar İlçesinde parçalanmış halde bulunan erkek cesedi sonrasında oğlunu öldürmekle suçlanan baba Orhan Ö., çıkarıldığı Ağır...

Kırşehir'in Akpınar İlçesinde parçalanmış halde bulunan erkek cesedi sonrasında oğlunu öldürmekle suçlanan baba Orhan Ö., çıkarıldığı Ağır Ceza Mahkemesinde oğlunu öldürmediğini yetkililerin oğlunun kayıp olmasından sonra bulunması için çaba göstermediğini söyledi.

Öz oğlunu öldürdüğü gerekçesi ile yargılanan baba Orhan Ö., "Ben babalık görevimi yerine getirerek büyüttüm, besledim, okuttum, fakat oğlum her seferinde beni kandırdı. Ben oğlumu öldürmedim ama oğlumun kayıp olmasından sonra bulunması için hiçbir çaba sarf edilmedi." dedi.

BABANIN OĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜNE DAİR SOMUT DELİL YOK

Ceza avukatının baba Orhan Ö., hakkında cezalandırılması dışında bir talepte bulunmadığı duruşmada müdafi avukatları babanın oğlunu öldürdüğüne dair delilin olmadığını savundu.

Müdafi avukatları Akpınar İlçesinde yaşanan olayla ilgili yaptıkları savunmada, "İddianame hazırlandı. Yargılama yapıldı ve mütalaa sunuldu. Mahkeme heyetinin karara varırken delillerin tartışılması gerekir. Babanın oğluna karşı normal davranışları anormal gibi anlatılıyor. Ceset bulunduktan sonra 4 ayrı noktada arama yapılırken deliller yasaya aykırı şekilde mahkeme huzuruna getirildi. Maktül Doğan Can Ö., üzerinde 11 kurşun sıkılmış bu durumda babanın 11 kurşunu sıktığını gösteren şüpheden arındırılmış bir delil var mı? Avukat olarak ben, babanın olgunu öldürdüğünü düşünmüyorum. Müvekkilimin suçu işlediğine dair delil yoktur." diye konuştu.

Maktül Doğan Can Ö.,'nün cesedi 10 ay önce Akpınar İlçesi Durmuşlu köyünde hayvan otlatmaya giden bir çoban tarafından parçalanmış ve yakılmış bir halde bulunmuştu. Baba Orhan Ö., ise "Oğlunun ölümüne sebep olmak" gerekçesi ile göz altına alındıktan sonra tutuklanmıştı.

Oğlunu Öldürmekle Suçlanan Baba ’Burada Olmaktan Utanç Duyuyorum’

Oğlunu Öldürmekle Suçlanan Baba ’Burada Olmaktan Utanç Duyuyorum’

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim