• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Obradovic: "Bütün Maçlar Zor Olacak"

Obradovic: "Bütün Maçlar Zor Olacak"
Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Panathinaikos takımını 82-75 yenerek Top 16 turuna iyi bir başlangıç yaptık. Top 16'da oynayacağımız bütün...

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, "Panathinaikos takımını 82-75 yenerek Top 16 turuna iyi bir başlangıç yaptık. Top 16'da oynayacağımız bütün maçlar bu şekilde zor olacak" dedi.

THY Euroleague Top 16 B Grubu ilk maçında Fenerbahçe, Panathinakos'u 82-75'lik skorla mağlup etti. Mücadelenin ardından iki takımın baş antrenörü açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe'nin Sırp çalıştırıcısı, "Panathinaikos'u 82-75 yenerek Top 16 turuna iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Top 16'da oynayacağımız bütün maçlar bu şekilde zor olacak. Maça çok iyi başladık. Rakibimiz 14-0'lık seriye hemen tepkisini göstererek toparladı. Skor olarak hep öndeydik. Çok kritik noktada 2 sayı öne geçtiler. İyi tepki verip toparladık ve son dakikalarda çok iyi basketbol oynadık. İlk maça galibiyetle başlamak çok önemliydi" açıklamasını yaptı.

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Ekpe Udoh ise, "Aldığımız galibiyetle Top 16'ya çok güzel bir başlangıç yaptık" dedi.

PANATHİNAİKOS CEPHESİ

Panathinaikos Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, Fenerbahçe'nin maçı ilk çeyrekteki oyunuyla kazandığını ifade ederek, "Fenerbahçe'yi galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. İlk çeyrek çok kötüydük. Sadece üç çeyrek iyiydik. Fenerbahçe üstün gücüyle damgayı ilk çeyrekte vurdu. İlk çeyrek oyuncularım maçı izledi. İlk yarı maçı tutan Diamantidis'ti. Kasığında acı vardı ve ikinci yarı oynamadı. Kazanmak için oynadık. Hücum ribaundlarında daha akıllıca davranmamız gerekiyor. Süreyi bir kaç kez hücum yapamadan bitirdik. Bu seviyede takımların böyle hatalar yapmaması lazım" ifadelerini kullandı.

Yunan ekibinin oyuncusu Miroslav Raduljica da maça iyi başlayamadıklarını belirterek, daha sonra toparlandıklarını ve sonuna kadar mücadele etmelerine rağmen daha fazla sayı atamadıkları için mağlup olduklarını söyledi.

Obradovic: "Bütün Maçlar Zor Olacak"

Obradovic: "Bütün Maçlar Zor Olacak"

Obradovic: "Bütün Maçlar Zor Olacak"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim