• BIST 9524.59
  • Altın 2493.68
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.664
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti
Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı 7 saatlik aradan sonra tüm ilçede devam ederken kentte silah sesleri susmadı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı 7 saatlik aradan sonra tüm ilçede devam ederken kentte silah sesleri susmadı. Fırat Mahallesi'nde 2 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi. Muhtarlık bürosunda ise yangın çıktığı belirtildi. Öte yandan, kanepeden düştüğü için fenalaşan bir bebek ambulansın gelmemesi üzerine polis zırhlı aracı ile hastaneye kaldırıldı.

Nusaybin Zeynel Abidin ve Kışla mahallelerinde hendek kapatma operasyonu sırasında büyük bir patlama yaşandı. Ardından silah sesleri susmadı. Yenişehir Muhtarı Şakir Acar'ın Abdulkadir Paşa Mahallesi Çağ çağ Caddesi üzerindeki bürosunda yangın çıktı. Çıkan yangının dumanını gören vatandaşlar Mardin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Nusaybin İtfaiyesi'ne haber verdi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede 2 itfaiye aracıyla yangına müdahale eden ekipler, yangını apartmana sıçramadan kontrol altına aldı.

Edindiği bilgililere göre, Nusaybin Fırat Mahallesi'nde sabah saat 10.00 sıralarında yaşamını yitiren 2 kişinin cenazeleri uzun süre oldukları sokaktan alınamadı.

Mahalle muhtarı ve bazı vatandaşların çabalarıyla Nusaybin Belediyesi cenaze aracının bölgeye gelmesiyle 41 yaşındaki Medeni Orak ve kimliği henüz belirlenmeyen 1 kişinin cenazesi olduğu yerden alınarak Nusaybin Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 2 kişinin cenazesi detaylı otopsi için Mardin Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

BEBEĞİ POLİS ZIRHLI ARACI İLE HASTANEYE GÖTÜRDÜLER

Fırat Mahallesi'nde ise büyük bir patlama yaşandığı bildirildi. Çatışmanın olmadığı Yeşilkent Mahallesi Mitanni Kültür Merkezi arkasında oturan bir Suriye uyruklu kadının bebeği kanepeden düşerek fenalaştı. Kadın, komşuların aracılığıyla 112 Mardin Merkez Komutası'nı arayarak ambulans istedi. Hastanın bir saat ambulans beklediğini belirten komşuları, Mitani önüne gelen hasta taşıyıcı ambulansın önüne gittiklerini ancak ambulansın bebeği kabul etmediklerini savundu. Hasta taşıyıcı ambulansın yanındayken polis zırhlı aracının durduğunu vurgulayan görgü tanığı, ailenin durumu anlatarak, bebeğin polis zırhlı aracıyla Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldığını belirtti.

İlçeden ağır silah ve patlama sesleri gelmeye devam ediyor.

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Nusaybin'de 2 kişi hayatını kaybetti

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim