• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Nilüferli Gönüllüler AK Parti’yle Güçlerini Birleştirdi

Nilüferli Gönüllüler AK Parti’yle Güçlerini Birleştirdi
AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı, içlerinde profesörlerin, emekli askerlerin ve farklı bir çok meslek mensubunun bulunduğu gönüllüler ile Nilüfer ilçesine...

AK Parti Nilüfer ilçe teşkilatı, içlerinde profesörlerin, emekli askerlerin ve farklı bir çok meslek mensubunun bulunduğu gönüllüler ile Nilüfer ilçesine katkı sağlamak için istişare toplantısı düzenledi. Gönüllüler bundan sonra Ak Parti ile birlikte Nilüfer için çalışacak.

AK Parti Nilüfer İlçe Teşkilatı, Nilüfer ilçesinin daha yaşanılabilir bir yer olması için yeni bir proje başlattı. Siyasete girmek istemeyen, ancak Nilüfer için bir şeyler yapmak isteyen bir grup gönüllü ile istişare toplantısı düzenleyen teşkilat, bundan sonra bu gönüllüler ile birlikte çalışacak. İçlerinde profesörlerin, emekli askerlerin, bankacıların ve birçok meslek grubu mensubunun bulunduğu gönüllüler, öncelikle ihtisas alanlarına göre gruplandırılacak. Daha sonra bu gruplar kendi alanlarında Nilüfer için katkı sağlamak için çalışacak.

Bu projenin başarısına son derece inandığını belirten Ak Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, "Biz gönül elçileriyle toplanarak, ülkemizin geleceği ve Nilüfer ilçesiyle ilgili düşünceleri nedir diye öğrenmek istiyoruz. Bugün burada toplumun değişik kesimlerinden insanlar var. Emekliler, askerler, profesörler, bankacılar var. "Bize nasıl katkıları olur" onu konuşalım istedik. Burada çok güzel bir atmosfer var. Bu güzel atmosferde biz gönül elçileriyle birlikte istişare toplantısı yapıyoruz. Evvela Nilüfer ilçemize, daha sonra da Bursa'mıza ve memleketimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bunun devamı farklı gruplarla gelecek. Şu anda 50 kişi civarında gönüllümüz var. Bu halkanın çok genişleyeceğini umuyoruz. İhtisas alanlarına göre herkesi gruplandıracağız ve o ihtisas alanlarıyla ilgili Nilüfer'de yapmaları gerekiyor, Nilüfer'i daha yaşanılabilir bir kent haline nasıl getirebiliriz diye düşüneceğiz. Bunlar aynı zamanda bizim de bir yol haritamız olacak" diye konuştu.

Nilüferli Gönüllüler AK Parti’yle Güçlerini Birleştirdi

Nilüferli Gönüllüler AK Parti’yle Güçlerini Birleştirdi

Nilüferli Gönüllüler AK Parti’yle Güçlerini Birleştirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim