• BIST 9464.08
  • Altın 2488.872
  • Dolar 32.5974
  • Euro 34.7926
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Nilüfer İle Asenovgrad Arasındaki Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor

Nilüfer İle Asenovgrad Arasındaki Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor
Kardeş şehir Asenovgrad Belediyesi'nden gelen heyet ile görüşen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "İki belediye olarak, kardeş şehir ilişkilerini...

Kardeş şehir Asenovgrad Belediyesi'nden gelen heyet ile görüşen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, "İki belediye olarak, kardeş şehir ilişkilerini kültürel, sosyal alanda pekiştirerek dostluğumuzu daha da güçlendirdik" dedi.

Nilüfer Belediyesi'nin Bulgaristan'daki kardeş şehri olan Asenovgrad Belediyesi'nden bir heyet Başkan Bozbey'i Halk Evi'ndeki makamında ziyaret etti. Asenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcıları Ferdi Kadir, Angel Dimitrov ve Meclis üyeleri, Başkan Bozbey ile iki belediyenin çalışmaları hakkında görüştü. Nilüfer Belediyesi'nin projelerini anlatan Bozbey, Asenovgrad Belediyesi ile ilişkilerin, iki kentin insanları arasındaki dostlukların gelişmesine önemli katkıları olduğunu vurguladı. Bozbey, "İki şehir arasındaki kardeşlik anlaşmamız beraber yaptığımız çalışmalarla en iyi şekilde devam etmektedir. Bizler iki belediye olarak kardeş şehir ilişkilerini kültürel, sosyal alanda pekiştirerek dostluğumuzu daha da güçlendirdik. Nilüfer Belediyesi olarak bu hususta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz" dedi.

Kendilerine gösterilen misafirperverlik için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e teşekkür eden Asenovgrad Belediyesi Meclis Başkan Yardımcısı Ferdi Kadir, " Nilüfer'in bizdeki yeri çok ayrı. Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in çalışmaları bizim için iyi birer örnek. Bizlere vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Bozbey, Asenovgrad'ı 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Spor Şenlikleri'ne davet etti.

Nilüfer İle Asenovgrad Arasındaki Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor

Nilüfer İle Asenovgrad Arasındaki Kardeşlik Köprüsü Güçleniyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim