• BIST 9039.77
  • Altın 2298.627
  • Dolar 32.3159
  • Euro 35.1084
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Nilüfer Belediyesi Jimnastik Salonu’na Federasyon’dan tam not

Nilüfer Belediyesi Jimnastik Salonu’na Federasyon’dan tam not
Türkiye Jimnastik Federasyonu As Başkanı Emre Bağcı, Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Jimnastik Salonu'nun uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacağını...

Türkiye Jimnastik Federasyonu As Başkanı Emre Bağcı, Nilüfer Belediyesi'nin yaptırdığı Jimnastik Salonu'nun uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapacağını belirtti.

Türkiye Jimnastik Federasyonu As Başkanı Emre Bağcı, Bursa Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Bu arada Nilüfer Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Türkiye'nin ilk jimnastik salonunu gezen Emre Bağcı, salonu çok beğendiğini söyledi. Beşevler Mahallesi'nde 3 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edilen ve toplamda 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda hizmet vermesi planlanan Jimnastik Salonu, Türkiye Jimnastik Federasyonu As Başkanı Emre Bağcı'dan tam not aldı.

Salonu gezen Emre Bağcı, ardından geçtiği Nilüfer Belediyesi Halk Evi'nde değerlendirmelerde bulundu. Salon hakkında Başkan Yardımcısı Işıkyıldız'dan bilgi alan Federasyon Başkanı Bağcı, salonun uluslararası müsabakalara ev sahipliği yapabilmesi için destek vereceklerini kaydetti.

Temel eğitim, antrenman salonu ve müsabaka salonlarının eksikliklerinin giderilmesi için de destek vereceklerini söyleyen Bağcı, salonun açılışında uluslararası başarılara imza atan sporcuları Nilüfer'e davet edeceklerini belirtti.

Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız da her yaştan insanın spor yapabilmesi ve gelecek nesillerin sporla iç içe olması için farklı projeler geliştirdiklerini belirterek, Başkan Mustafa Bozbey'in Nilüfer'i spor kenti yapma hedefine doğru hızla ilerlediklerini söyledi. Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi tarafından yaptırılan Türkiye'nin ilk Jimnastik Salonu'nun birkaç ay içerisinde açılarak hizmete gireceğini ifade etti.

TAM DONANIMLI SALON

Nilüfer Belediyesi'nin Beşevler Mahallesi'nde yaptırdığı Jimnastik Salonu, 3 bin metrekarelik arazi üzerinde inşa edildi ve toplamda 6 bin 500 metrekarelik kapalı alanda hizmet verecek.

Tesisteki bin 100 metrekarelik ana salonda, ulusal ve uluslararası yarışmalar düzenlenebilecek. Aynı zamanda 320 kişi seyirci kapasitesi olan ana salonda, sporcular uluslararası müsabakalar için antrenman yapabilecek. Jimnastik Salonu'nda ayrıca, judo-eskrim-güreş-karate salonu, büyük ve küçük olmak üzere iki aerobik salonu, tüm sporcu ve seyircilerin kullanabileceği kafeterya da yer alıyor.

Nilüfer Belediyesi Jimnastik Salonu’na Federasyon’dan tam not

Nilüfer Belediyesi Jimnastik Salonu’na Federasyon’dan tam not

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim