• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi
Tokat'ın Niksar ilçesinde "Korganlılar Buluşma" etkinliği düzenlendi.

Tokat'ın Niksar ilçesinde "Korganlılar Buluşma" etkinliği düzenlendi.

"Niksar'da Korganlılar Buluşuyor" etkinliği büyük bir katılım ile gerçekleştirildi. Niksar Ticaret ve Sanayi Odası'ndaki öğle yemeğinin ardından Niksar Termo Tesisleri'nde başlayan programa CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker, Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, Korgan Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Cin, Niksar Korganlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Kalaycıoğlu, AK Parti Niksar İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, AK Parti Korgan İlçe Başkanı Mustafa Erarslan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, Korgan Belediyesi daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Niksar Korganlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şaban Kalaycıoğlu yaptığı açılış konuşmasında programa katılan herkese teşekkür etti. Kalaycıoğlu, "Niksar Belediyesi, Korgan Belediyesi ve derneğimiz olarak tertiplediğimiz program inşallah hayırlara vesile olur. Bizi her zaman destekleyen Belediye Başkanlarımız Özdilek Özcan ve Tuncay Kiraz'a teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

"ACILARIMIZ BİR, SEVİNÇLERİMİZ BİR, MUTLULUKLARIMIZ BİR"

Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan ise tüm misafirlere, "Tarihi başkent Niksar'a hoşgeldiniz" diyerek, "Biz Niksar'da 38 bin kişi ve bunun da 13 bin Ordulu hemşehrimizle birlikte kader ortaklığı yapıyoruz. Acılarımız bir, sevinçlerimiz bir, mutluluklarımız bir. Biz hepinizle kaynaştık ve et kemik olduk. Biz Niksar'da hep beraber aynı kaderi paylaşıyoruz. Ama kökümüzü, toprağımızı ve aslımızı da unutmayacağız. Bu konuda ilçemizde Korganlılar Derneğimiz var. Derneğimiz değerli başkanı Şaban Kalaycıoğlu abimizin çalışmalarını takdirle takip ediyorum. Elimizden gelen desteği kendilerine sunuyoruz. Kendileri ilk seçildiği zaman bizlerden yer talepleri oldu. Biz de kendilerine yer göstererek, yeni ve merkezi bir yerde dernek faaliyetlerini sürdürüyorlar. Sağ olsun Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz ilçemize gelerek, derneğimizin açılışını gerçekleştirdiler. Ben kendilerine tüm Niksar halkı olarak teşekkür ediyorum. Biz Niksar olarak ilçemizdeki tüm değerlerimiz ve tüm sivil toplum örgütlerimizle beraber sorunlarımızın çözümü noktasında çalışıyoruz. Biz Tokat ve Ordu olarak özellikle Niksar ve Korgan olarak şunu istiyoruz. Bu bağımlılığımızın devamlılığı ve Niksar'da yaşayan Korganlı hemşehrilerimizin ata topraklarına giderken kullandıkları yolların iyileştirilmesini istiyoruz. Tokat ve Ordu hem bürokrasisi hem de siyasetçisiyle bu yolların tamamen 1. kalite yol olması için çaba gösteriyorlar" diye konuştu.

Niksar'dan Ordu merkez ile ilçelerine giden yollar için gayret göstereceklerini dile getiren Özcan, "Bizler aynı coğrafyanın insanlarıyız. Bu bölgeye halkımız Canik ismiyle hitap ederler. Bizler her zaman bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bu güçlü bağlar ile bizi hiçbir güç yıkamayacak. Tüm ülke olarak birbirimize sıkı sıkı bağlanarak, ülkemiz üzerinde oyun oynamak isteyen şer güçlere en güzel mesajı vereceğiz. Bu etkinlikte el birliği yaptığımız başka Korgan Belediye Başkanımız Tuncay Kiraz ve Korganlılar Derneğimiz Başkanı Şaban Kalacıoğlu'na teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz ise Korganlı hemşehrilerine her türlü desteği sunan Belediye Başkanı Özdilek Özcan'a teşekkürlerini ileterek, "Kendileri bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Bugün de hep beraber tüm hemşehrilerimizle kol kolayız. İnşallah nice nice programları hep beraber düzenleyeceğiz" dedi.

Niksar Kaymakamı Selami Kapankaya da kısa konuşmasında birlik beraberliğe değinerek, Niksar ile Korgan'ın bağının bu program vesilesiyle daha da güçleneceğini belirtti.

Ordu Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker ise yaptığı açıklamada, 25 yıl önce Niksar Kaymakamı olarak görev yaptığını belirterek, Niksar'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Ordu Vali Yardımcısı olarak görev yaptığını belirten Türker, tüm hemşehrilerini Ordu'ya beklediklerini söyledi.

CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ise programa katılan herkese teşekkür ederek, programın hayırlar getirmesini diledi.

Konuşmaların ardından program tasavvuf musikisi ve mehteran ekibinin gösteri ile devam etti.

Program plaket töreni ile son buldu.

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Niksar’da ’Korganlılar Bulaşma’ Etkinliği Düzenlendi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim