• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Niğde TV’de Yeni Yayın Döneminde Ekranlar Şenlenecek

Niğde TV’de Yeni Yayın Döneminde Ekranlar Şenlenecek
Niğde Televizyonu yeni yayın döneminde ekranları renklendirmeye devam ediyor.

Niğde Televizyonu yeni yayın döneminde ekranları renklendirmeye devam ediyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli programlarla yeni yılda da ekranlarınız şenlenecek.

Değişiyoruz, gelişiyoruz sloganı ile hayata geçen programlarda haftanın her gününde farklı programlarla izleyicilere hitap ediyor.

Pazartesi günü her hafta farklı konuların işlendiği farklı konuklarla, sağlık adına bilinmeyenler , merak edilen her şeyi doktorlar anlatıyor. Seçil Köse'nin sunumuyla "Sağlıklı Yaşam" her Pazartesi 19.30 da Niğde Televizyonu ekranlarında.

Salı akşamlarının neşesi Niğde'den Esintiler her hafta farklı müzisyenlerle birbirinden güzel türkülerle ekranları şenlendirmeye devam ediyor. Nafiye Koca'nın sunumuyla "Niğde'den Esintiler" her Salı 19.30 "da.

Niğde Televizyonu Yeniliklere Doymuyor

Bir yeni program da kadınların rehberi olacak. Astroloji,cilt bakımı,el emeği göz nuru el işlerimiz, takı tasarımı gibi daha bir çok konu sizlerle olacak. Kadının Dünyası her Salı 13.00'da .

Çarşamba, Geçip giden yıllardan arta kalan hüzünlerini mutluluklarını anılarını anlatan konuklar izleyicileri de bu zaman yolculuğunda ekrana kilitliyor.Elleri öpülesi yaşlılarımızın bazen mutlu bazen ise hüzünlü anılarının anlatıldığı program "Saklı Hikayeler" her Çarşamba 19.30'da.

Farklıysan ışığa çık karanlıkta herkes aynı sloganıyla yola çıkılan programda da esnafın sesi duyurulacak. Niğde Televizyonu her meslek grubunun yanında olup dertlerini dinleyecek. "Adem Kaçmaz İle Bakış Açısı" her Salı 13.00 da Niğde televizyonu ekranlarında.

Perşembe, akşamlarının rahmeti bereketi daha da yoğunlaşıyor.Dini duygularımızı pekiştirdiğimiz ,dinimiz hakkında doğru bildiğimiz yanlışların cevap bulduğu "Rahmet Pınarı" Muhammed hoca'nın sunumu ile her Perşembe 20.15" de.

Niğde televizyonu ekibi her an her yerde her durumda karşınıza çıkabilir. Ekibimiz bu kez sokakta halkın içinde. Birbirinden ilginç sorular birbirinden ilginç cevaplarla. "Niğde konuşuyor" Sevinç Kahveci "nin sunumuyla her Perşembe 18.00'da.

Cuma, Her hafta gündeme ve hayata dair farklı konular konunun uzmanları ile masaya yatırılıyor. SEMA TEKELİ'nin hazırlayıp sunduğu "Haftanın Konuğu" canlı yayınla her Cuma 19.30 da Niğde Televizyonu Ekranlarında.

Niğde televizyonu ekranlarının yemek programı yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak. Mutfağın püf noktaları , yemek tarifleri, tatlılar ,hepsi ve daha fazlası "Saadetin Mutfağında" her Cuma 14.00'da.

Cumartesi, Kek yemeyi sever misiniz? Peki, 30 adımda hiç kek yemeyi denediniz mi? Kendime güveniyorum 30 adımda yerim ödülümü kazanırım diyorsanız yap yapabilirsen program ekibimiz sokakta sizleri bekliyor. Seçil Köse" Nin sunumuyla yap yapabilirsen her Cumartesi 19.30 da ekranlarda.

Niğde gündemini değerlendirdiğimiz hafta içerisinde öne çıkan haber başlıklarıyla günlük gazete manşetleriyle haftayı değerlendiriliyor. Haftanın Özeti Ayşegül Aslan'ın sunumuyla sürpriz konuklarla her Cumartesi 09.00'da .

Pazar, Firma tanıtımlarınız için Niğde Televizyonu yanınızda.Firmamı tanıtmak istiyorum diyorsanız "Eko Trend" sizleri hedef kitlenizle buluşturacak.

Fatih Mehmet Adaş'ın sunumuyla Eko Trend her Pazar 14.00'da.

Değişiyoruz gelişiyoruz yenileniyoruz sloganıyla startını verilen programlar izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Spor gündeminde neler oluyor diyorsanız Spor Saati" de Fatih Mehmet Adaş'ın sunumuyla her Pazar 19.30 da Niğde Televizyonu ekranlarında.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim