• BIST 9096.77
  • Altın 2324.531
  • Dolar 32.3647
  • Euro 34.9602
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir;

Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir;
Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "Ülkemizin huzurunu ve refahını bozmaya çalışan hain terör örgütü...

Niğde İli Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Demir, "Ülkemizin huzurunu ve refahını bozmaya çalışan hain terör örgütü ve destekçileri televizyonlarda kendilerini o kadar masum gösteriyorlar ki, Millet olarak bu hainleri tanımasak bilmesek nerdeyse PKK'ya düşman olarak bileceğiz" dedi.

Demir üst üste gelen şehit haberleri üzerine sert bir açıklama yaparak, Televizyonların askerimizi polisimizi şehit edenleri kınamadıklarını belirterek, "Bu devlet bu aziz millet kandan beslenen kanı bozuklara devlet içinde devlet kurulmasına asla teamül etmez" dedi.

Başkan Demir, açıklamasında şunları söyledi; "Ülkemizin huzurunu ve refahını bozmaya çalışan Hain Terör örgütü ve destekçileri televizyonlarda kendilerini o kadar masum gösteriyorlar ki, Millet olarak bu hainleri tanımasak bilmesek nerdeyse PKK ya düşman olarak bileceğiz Televizyonlarda konuştuklarını neden uygulamıyorlar, neden PKK vatanın en büyük tehdit unsuru olduğunu söylemiyorlar, neden askerimizi polisimizi şehit eden hainleri kınamıyorlar. Her gün askerimiz polisimiz şehit oluyor, yavruları babalarının ardından gözyaşı döküyor, anaların yüreği yanıyor, ocaklar sönerken neden bu hainler kınanmıyor. Hiç kimse kusura bakmasın bu devlet Çanakkale, Dumlupınar Sakarya şehitleri tarafından bir bütün olarak teslim edilmiştir. Sonsuza kadar bütün olarak kalacaktır. Bu devlet bu aziz millet kandan beslenen kanı bozuklara devlet içinde devlet kurulmasına asla teamül etmez, şunu herkes iyi bilsin ki biz şehit verdik diye geresi ne olursa olsun düşüncesine asla kapılmayız. Her evden bir değil gerekirse aile boyu şehit oluruz ama asla Vatanımızdan Toprağımızdan Bayrağımızdan taviz vermeyiz. Bu vatan kanla kazanıldı, Aziz vatanımızın ekmeğini yiyen siz hainler şunu unutmayın ki, bu millet size asla ve asla düşündüğünüz hainliğin sevincini yaşamanıza fırsat vermez, "Bu cennet vatanımızın bedeli can ve kandır." ve hala uğrunda can kan verildiğimiz vatanımızda doğmamış bebekler yetim kalıyorsa analarımız ağlıyorsa buda vatanımıza olan sevdamızdan aşkımızdandır. Bırakın dağdaki 3-5 çapulcuyu ve arkasındaki vatan hainlerini hiç kimse cesaret etmesin" dedi.

Demir, "Devletimiz son zamanlarda hangi devletle sorun yaşadıysa bu vatanın ekmeğini yiyen hainler her zaman Türkiye cumhuriyetinin Devletinin karşısında olmuştur. Bunun dağdaki hainlikten ne farkı var biri silahlı biri sözlü her neyle olurlarsa olsunlar ama asla başaramayacaklardır. Şehit aileleri olarak kanımızın son damlasına kadar şanlı bayrağımızın ülkemizin doğusunda batısında her daim her yerinde gururla dalgalanması için mücadele edeceğiz. Bunun altında yaşamak isteyen herkese saygılıyız minnettarız ama hainlik yapanların her zaman kanımızın son damlasına kadar karşısındayız.

Yurtdışına çıkıp kendinde cesaret bulmaya çalışan, doğuda devletin araçları ve vatandaşa silah zoruyla hendekler kazdıracaksınız yolları kapatıp her sokağa bomba döşeyip insanlıktan söz edeceksiniz. hainlerin kendi çocukları neden bu hendeklerin arkasında değil bunların çocukları nerelerde yaşıyor nerelerde okuyor herkes biliyor. Doğuda yaşayan halkı tehditle sokağa döküp askerle polisle çatıştırmak isteyenler, bu hainliklerinden hemen vazgeçmelidirler. Şehitlerimize Allah'tan rahmet Değerli şehit ailelerimize yüce milletimize ve Silahlı Kuvvetlerimize Emniyet teşkilatımıza başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim