• BIST 8779.01
  • Altın 2237.934
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.0669
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Nevşehir Belediyespor emin ellerde

Nevşehir Belediyespor emin ellerde
BAL Ligi'nin 2017-2018 futbol sezonunda şampiyon olarak TFF 3. Lig'e çıktıktan sonra kurumsal bir kimlik ile lige Nevşehir Belediyespor olarak devam edecek...

BAL Ligi'nin 2017-2018 futbol sezonunda şampiyon olarak TFF 3. Lig'e çıktıktan sonra kurumsal bir kimlik ile lige Nevşehir Belediyespor olarak devam edecek olan kırmızı beyazlı ekipte 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü kongre öncesinde çalışmalar devam ediyor.

Olağanüstü kongrede başkan adaylığını açıklayan Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya ile birlikte basın toplantısı düzenleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediyespor" un başarısı için ellerinden gelen tüm çabanın ortaya konulacağını söyledi.

Yarın yapılacak seçimlerde Nevşehirli hemşehrilerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı asla yalnız bırakmayacaklarını ve güçlü meclis için de AK Parti ile oylarını bütünleştireceklerine inandığını belirten AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, bolluk, bereket ve müreffeh bir Türkiye oluşumuna önemli katkılar sağlayacak yeni sistemle yola devam kararlılığı içerisinde olduklarını kaydetti.

Açıkgöz: "Tüm gayretimiz Nevşehir Belediyespor'un başarılı olması için"

BAL Ligi'nde Nevşehirspor'un şampiyonluğa ulaşmasında emeği geçen tüm futbolcu, taraftar, teknik kadro ve yöneticilerin yanı sıra kırmızı-beyazlı renklere gönül veren herkese teşekkür eden Mustafa Açıkgöz, kurumsal bir kimlik kazanarak 3. Lig'deki mücadelesini sürdürecek olan Nevşehir Belediyespor'un 2018-2019 futbol sezonunda da başarılara imza atacak bir takım haline gelmesi için var güçleri ile çalışacaklarını söyledi.

Nevşehir Belediyespor'un sadece bir belediye takımı değil, tüm şehrin futbol takımı olduğunu ifade eden Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in de bu anlamda taşın altına sadece elini değil, gövdesini de koyduğunu dile getirdi ve Seçen'e teşekkür etti.

Açıkgöz, Nevşehir Belediyespor sevgisi ve heyecanı dolu, bu sevgisini sahaya yansıtacak kırmızı-beyaza gönül verenleri de yönetim kurulunda görmekten büyük bir memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 27.Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediyespor'un ligde hedeflediği başarıya ulaşması için ellerinden gelen her şeyi yerine getirme kararlılığı içerisinde olduklarını ifade ederek, "İnşallah güzel günler bizleri bekliyor. Birlik ve beraberlik içerisinde 3. Lig'de hedeflediğimiz başarılara ulaşacağımıza yürekten inanıyor, yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Kaya: "Güçlü bir Nevşehir Belediyespor oluşturmak için çalışıyoruz"

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkan Adayı Yusuf Kaya da Nevşehir Belediyespor'un elde ettiği başarıda imzası olan taraftar, yönetici, teknik kadro ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

28 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek olağanüstü kongreyi birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir Nevşehir Belediyespor'u oluşturma azmi içerisinde gerçekleştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Kaya, hemen sonra transfer komitesi oluşturup en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarını belirtti.

Kaya, konuşmasının devamında şunları söyledi:

"28 Haziran'da gerçekleştireceğimiz kongreden sonra hızlı bir çalışma temposu ile transfer komitesini oluşturup güçlü bir kadro oluşturmayı planlıyoruz. 3. Lig biraz daha geniş imkanlar isteyen bir yapı. Bu yapının gereklerine göre etkin çözümler de oluşturup, takımımızı ligde iyi mücadele eden takımlardan biri haline getireceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde ,başarılı olmak istiyoruz. Teknik Direktör olarak da takımımızı geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştıran Cüneyt Tiryaki hocamızla da prensip anlaşmasına vardık."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim