• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

NBA All-Star’da heyecanı başlıyor

NBA All-Star’da heyecanı başlıyor
Bu yıl 69. kez düzenlenecek NBA All-Star'da heyecan başlıyor. Chicago şehrindeki United Center'da gerçekleşecek All-Star'da yükselen yıldızlar karşılaşması,...

Bu yıl 69. kez düzenlenecek NBA All-Star'da heyecan başlıyor. Chicago şehrindeki United Center'da gerçekleşecek All-Star'da yükselen yıldızlar karşılaşması, yetenek yarışmaları ve gösteri maçı etkinlikleri yapılacak. Ayrıca All-Star maçı helikopter kazasında hayatını kaybeden efsane basketbolcu Kobe Bryant için ayrı formatta oynanacak.

NBA All-Star organizasyonu, ABD'nin Chicago şehrinde bulunan United Center'da düzenlenecek. Bu yıl 69. kez düzenlenecek ve 15-17 Şubat tarihlerinde yapılacak etkinlikte All-Star maçı, yükselen yıldızlar karşılaşması, yetenek yarışmaları ve ünlüler karşılaşmaları yapılacak.

Kobe anısına maçta farklı format

All-Star'da helikopter kazasında vefat eden efsane basketbolcu Kobe Bryant ile kızı Gianna Bryant onurlandıracak. All-Star maçında takımlar ilk üç periyot 0-0'lık skorla başlayacak ve 12 dakikalık periyotların sonucunda her periyodun galibi ayrı olacak. Daha sonra üç periyotta atılan toplam sayılara Kobe'nin forma numarası olan 24 eklenecek ve hedef sayı belirlenecek. Süresiz oynanacak son periyotta ilk o sayıya ulaşan ekip karşılaşmayı kazanacak.

All-Star maçında LeBron'un Takımı Gianna'nın giydiği 2 numaralı formayla, Giannis'in Takımı ise Kobe Bryant'ın giydiği 24 numaralı forma ile parkeye çıkacak.

İlk olarak yükselen yıldızlar maçı

All-Star etkinliğinde ilk olarak 15 Şubat Cumartesi günü TSİ 03.00'te ünlüler maçı gerçekleştirilecek. Eski basketbolcular, televizyon ve müzik dünyasının tanınmış isimleri karşılaşmada forma giyecek. Daha sonra yükselen yıldızlar maçında ABD karması ile Dünya karmasının karşı karşıya getireceği müsabaka ise TSİ 05.00'te başlayacak.

ABD karmasında Zion Williamson (New Orleans Pelicans), Trae Young (Atlanta), P.J. Washington (Charlotte Hornets), Ja Morant, (Memphis Grizzlies), Jaren Jackson (Memphis Grizzlies), Eric Paschall (Golden State Warriors) Miles Bridges (Charlotte Hornets), Devonte Graham (Charlotte Hornets), Collin Sexton (Cleveland Cavaliers), Kendrick Nunn (Miami Heat) yer alacak.

Dünya karmasında ise Luka Doncic (Dallas Mavericks), R.J. Barrett (New York Knicks), Nickeil Alexander-Walker (New Orleans Pelicans), Josh Okogie (Minnesota Timberwolves), Brandon Clarke (Memphis Grizzlies), Shai Gilgeous-Alexander (Oklahoma City Thunder), Rui Hachimura (Washington Wizards), Moritz Wagner (Washington Wizards), Svi Mykhailiuk (Detroit Pistons), Nicola Melli New Orleans Pelicans) bulunacak.

Yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları nefes kesecek

Organizasyonun ikinci gününde yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmaları yapılacak ve etkinlikler 16 Şubat Pazar TSİ 04.00'te başlayacak. Yetenek yarışmasında Bam Adebayo (Miami Heat), Patrick Beverley (Los Angeles Clippers), Spencer Dinwiddie (Brooklyn Nets), Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Derrick Rose (Detroit Pistons), Domantas Sabonis (Indiana Pacers), Pascal Siakam (Toronto Raptors) ve Jayson Tatum (Boston Celtics) yarışacak.

3 sayı yarışmasında Joe Harris (Brooklyn Nets), Davis Bertans (Washington Wizards), Devonte Graham (Charlotte Hornets), Buddy Hield (Sacramento Kings), Zach LaVine (Chicago Bulls), Duncan Robinson (Miami Heat), Trae Young (Atlanta Hawks) ve Devin Booker (Phoenix Suns) mücadele edecek.

Heyecanla beklenen smaç yarışmasında ise bu sene 2008 şampiyonu Dwight Howard (Los Angeles Lakers), Aaron Gordon (Orlando Magic), Derrick Jones (Miami Heat) ve Pat Connaughton (Milwaukee Bucks) yer alacak.

Gösteri maçı 17 Şubat'ta

Organizasyonun en merakla beklenen etkinliği olan All-Star maçı 17 Şubat Pazartesi günü TSİ 04.00'te başlayacak. LeBron James'in kaptanlık yapacağı takımın başında Los Angeles Lakers Başantrenörü Frank Vogel, Giannis Antetokounmpo'nun ekibinde ise Toronto Raptors Başantrenörü Nick Nurse olacak.

LeBron James'ın Takımı

İlk 5: LeBron James (Los Angeles Lakers), Anthony Davis (Los Angeles Lakers), Kawhi Leonard (Los Angeles Clippers), Luka Doncic (Dallas Mavericks), James Harden (Houston Rockets)

Yedekler: Devin Booker (Phoenix Suns), Ben Simmons (Philadelphia 76ers), Nikola Jokic (Denver Nuggets), Jayson Tatum (Boston Celtics), Chris Paul (Oklahoma City Thunder), Russell Westbrook (Houston Rockets), Domantas Sabonis (Indiana Pacers)

Giannis Antetokounmpo'nun Takımı

İlk 5: Giannis Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Joel Embiid (Philadelphia 76ers), Pascal Siakam (Toronto Raptors), Kemba Walker (Boston Celtics), Trae Young (Atlanta Hawks)

Yedekler: Khris Middleton (Milwaukee Bucks), Bam Adebayo (Miami Heat), Rudy Gobert (Utah Jazz), Kyle Lowry (Toronto Raptors), Brandon Ingram (New Orleans Pelicans), Donovan Mitchell (Utah Jazz), Jimmy Butler (Miami Heat)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim