• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Can Veren Bir Millet Olduk”

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Can Veren Bir Millet Olduk”
Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bu iş böyle gitmez. Her gün can veren bir millet mi olur. Yeni bir anlayışla yeni bir partide...

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Bu iş böyle gitmez. Her gün can veren bir millet mi olur. Yeni bir anlayışla yeni bir partide toplanmak ve bu gidişe artık dur demek lazım" dedi.

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, İstiklal Caddesi'nde yaşanan terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, "Mevcut siyasi partiler çökmüştür. Ülke idare edilemez hale gelmiştir. Kimsenin güvenlikle ilgili garantisi kalmamıştır. Kamu Kurumları tüzel kişilikler dahil bireysel güvenliğimiz anarşinin ve kaosun eline teslim olmuş ülke yönetilemez bir sürecin içine hapsedilmiştir. Geleceğimiz elimizden kaymaktadır" dedi.

"MUHALEFET DİYE BİR ŞEY YOK"

"Mevcut siyasi tablo da muhalefet diye bir şey yok" diyen Yılmaz, " Muhalefette iktidarla işbirliği içinde günü kurtaran kendi saltanatını devam ettirmek isteyen bir hastalıklı yapıdan öteye geçememektedir. Bu durumda ihtiyaç yeni bir parti de yeni bir anlayışı hak ve adaleti üstün tutan bir yönetimi tesis etmek gerekmektedir" ifadesini kullandı.

Ahmet Reyiz Yılmaz, "Yozlaşma tabanda başlarsa onu söndürmek kolaydır. Ya bu yozlaşma toplumu yönetenlerde alışkanlık haline gelmişse ne yapacağız? Türkiye'nin ve aziz milletimizin içine düştüğü vahim tablo tam da budur. Burada artık yangını söndürmek aziz milletimizin iradesine kalmıştır. Kısaca millet tercihlerinin kendileri için çare olmadığını görüp yeni tercihlere yönelerek bu siyasi tabloyu değiştirmelidir" dedi.

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Can Veren Bir Millet Olduk”

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Can Veren Bir Millet Olduk”

Myp Lideri Yılmaz: “Her Gün Can Veren Bir Millet Olduk”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim