• BIST 9136.05
  • Altın 2324.383
  • Dolar 32.3675
  • Euro 34.9483
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

MÜSİAD, Milletvekillerini Ziyaret Etti

MÜSİAD, Milletvekillerini Ziyaret Etti
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi tarafından AK Parti Kastamonu Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kastamonu Şubesi tarafından AK Parti Kastamonu Milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekilleri Hakkı Köylü, Av. Metin Çelik ve Murat Demir'e ziyaretlerde bulunan MÜSİAD Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri yaptıkları görüşmelerde Kastamonu ile ilgili bazı konularda da istişarede bulundular.

MÜSİAD Kastamonu Şubesi'nin Kastamonu ve bölgede yaptığı yatırım ve çalışmalar hakkında Şube Başkanı Oğuz Fındıkoğlu milletvekillerine bilgilendirmede bulunarak, her geçen gün büyüyen MÜSİAD'ın gerek girişimleri gerekse sağladığı katkıların istikrarlı bir şekilde süreceğinin altını çizdi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, ziyaretinde bazı taleplerde bulunan MÜSİAD Şube Başkanı Fındıkoğlu, özellikle Kastamonu'da ulaşım ağında büyük önemi olan Kastamonu Havalimanı uçuş seferlerini dile getirdi. Fındıkoğlu, sefer saatleri ve sayıları için yeni bir düzenleme yapılmasını ve ILS Cihazı'nın kurularak aktif hale getirilmesini talep etti. Milletvekili Köylü ise, konu ile ilgili DHİM ve THY ile görüşerek ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir ile yapılan görüşmelerde ise Milletvekili Demir, MÜSİAD'ın yaptığı çalışmaları taktirle karşıladıklarını ifade ederek, bir de öneride bulundu. Milletvekili Demir, ortak bir turizm çalıştayı organizasyonu düzenlenebileceğini ve bunu da MÜSİAD Kastamonu Şubesi, sanayici, işadamları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte hayata geçirilerek önemli bir çalışmaya imza atılmış olacağını söyledi.

MÜSİAD Kastamonu Şubesi heyeti bir diğer ziyaretini de AK Parti Kastamonu Milletvekili Av. Metin Çelik'e gerçekleştirdi. Burada Kastamonu hakkında istişarelerde bulunurken Milletvekili Çelik, MÜSİAD'ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Milletvekili Çelik, Kastamonu'da yapılan hükümet çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunurken, yapılan yatırımlar ve gelecek projelerin hayata geçirilmesi ile Kastamonu'nun her geçen gün değerlenen ve büyüyen bir şehir olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim