• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün
Günümüzde teknolojiye dayalı ürünler ve bunların kullanımına uygun yöntemler ile yüz estetiği alanında önemli gelişmeler sağlansa da Adana Estelite...

Günümüzde teknolojiye dayalı ürünler ve bunların kullanımına uygun yöntemler ile yüz estetiği alanında önemli gelişmeler sağlansa da Adana Estelite Güzellik Merkezi'nin uzmanları "Güzelliğin matematiğini" dikkate almadan, istenilen sonuca ulaşmanın mümkün olmadığını belirtiyorlar.

Adana'da Dr. Dilek Şire Eren, Dr. Mustafa Eren ve Dr.Gizem Toktaş Geylani tarafından kurulan ve 4 yıldır bayanlara hizmet veren Estelite'nin uzmanları doğru oranları yakalamanın matematikle mümkün olduğunu belirterek, "Doğru oranı bulmadan mükemmel güzelliğe ulaşmak ise olanaksız" diyorlar.

Matematiğin doğru oranı bulmada en büyük yardımcı olduğunu söyleyen Adana Estelite Güzellik ve Estetik Merkezi kurucu ortaklarından Dr.Gizem Toktaş Geylani, "Güzel bir yüz için yüz estetiği ve teknolojik ürünler yeterli değil. Önemli olan, kendinizi geliştirerek her hastaya uygun hizmeti verebilmek. Bu nedenle biz, her hastayı kendi ihtiyaçlarına göre değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeler sırasında dünyaca ünlü plastik cerrah Dr. Arthur Swift'in geliştirdiği yüz bölgesinde uygulanan "Beautiplication" (Güzelliğin Matematiği) kavramını göz önünde bulundurarak müdahale ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

YÜZDEKİ 7 NOKTA

Her yüzün kendine göre optimum bir güzelliği olduğunu kaydederek, "Biz de bir yüze baktığımız zaman 7 noktayı değerlendiririz" diyen Dr.Gizem Toktaş Geylani, bu noktaları, " Güzel bir cilt, kaşların konumu, alnın yüksekliği, burnun uzunluğu ve genişliği, dudakların genişliği, gözler arasındaki mesafe, yüz kontörünün düzgünlüğü ve her şeyden önemlisi bunlar arasındaki oran" olarak açıkladı.

Dr. Gizem Toktaş Geylani, "Gözlerimize bakarız, ama beynimizle görürüz. Beynimiz bilgisayar gibi gördüğü her şeyi matematikselleştirerek bakar. O yüzden " Beautiphication" için "güzelliğin matematiği" diyebiliriz. Beautiphication yaklaşımında, kişinin var olan oranları temel alınarak, yüz çok daha güzel bir hale getiriliyor. Burada amacımız, kesinlikle kişiyi değiştirmek, farklı bir kişi yaratmak değil, doğallığını koruyarak kendi güzelliğini ortaya çıkartmaktır. " diye konuştu.

Adana Estelite Güzellik ve Estetik Merkezi kurucu ortaklarından Dr.Gizem Toktaş Geylani, bu bilinç nedeniyle artık kırışıklıkların, çizgilerin peşinden koşmak yerine önce "yeni bir oran" yaratmakla ilgilendiklerini kaydetti.

KODLARDAN DA YARARLANIYORUZ

Doğru oranlara ulaştıktan sonra da ufak tefek kırışıklıkları, lekeleri sildiklerini ifade eden Dr.Gizem Toktaş Geylani, uygulamaları sırasında matematiksel formüller içeren kodlardan faydalandıklarını da bildirdi. Geylani, "Uygulamalarımız sırasında enjekte edilebilen dolguların kullanımı sırasında yine klinik deneyimlerin matematiksel formüllere döküldüğü MD Codes'dan (Medikal Doctor Codes) da yararlanıyoruz. MD Codes, hastanın yüzündeki enjeksiyon noktalarının bireysel gereksinimleri doğrultusunda tespit edilmesine kılavuzluk eden; hedef alandaki iyileşmenin neden komşu veya uzak bölgelerin tedavi edilmesi suretiyle gerçekleşebileceğini anlamalarına yardımcı olan tedavi modelleridir. MD Codes yanlızca belirleyici enjeksiyon sıralarını göstermemekte, aynı zamanda hasta ile doktor arasındaki iletişimi kolaylaştırıcı bir araç olarak işlev görmektedir" açıklamasında bulundu.

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün

"Mükemmel Güzellik" Doğru Oranla Mümkün

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim