• BIST 9467.05
  • Altın 2495.93
  • Dolar 32.5946
  • Euro 34.8018
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Muhtarlardan Emniyet Müdürü Yaban’a Teşekkür

Muhtarlardan Emniyet Müdürü Yaban’a Teşekkür
Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban'a...

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bulunan mahalle muhtarları, yaptığı hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban'a teşekkür plaketi takdim etti.

Selçuklu Mahallesi Muhtarı Abdullah Deveci, İkikubbe Mahallesi Muhtarı Çetin Aydaner, Tahtısüleyman Mahallesi Muhtarı Abdulkadir Aydoğdu, Erkizan Mahallesi Muhtarı Ramazan Koç, Kulaksız Mahallesi Muhtarı Yılmaz Hakverdioğlu, Kırklar Mahallesi Muhtarı Cafer Nacaroğlu ve Tunus Mahallesi Muhtarı İzzet Güvendik, Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban'ı makamında ziyaret etti. Muhtarlar, ilçeye yapmış olduğu hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Yaban'a teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ziyarette muhtarlar adına konuşan İkikubbe Mahallesi Muhtarı Çetin Aydener; "İlçemizin huzur ve refahı için emniyet teşkilatımız üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor. Biz muhtarlarda halkın temsilcileri olarak her zaman emniyet teşkilatımızın yanındayız. İlçemize yapmış olduğunuz hizmetler, başarılı çalışmalar ve Selçuklu Çarşısı'nın en büyük ihtiyaçlarından biri olan Emniyet Müdürlüğü binasının Selçuklu Çarşısı'na getirilmesi konusunda gösterdiğiniz hassasiyet ve özveri için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Ahlat İlçe Emniyet Müdürü Erdem Yaban ise, görevlerinin halkın refah ve huzurunu sağlamak olduğunu belirtti. Bir huzur kenti olan Ahlat'ın huzur ve güven içinde olması için ellerinden gelen çabayı sarf ettiklerini belirten Yaban; ilçe halkı, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kurumlarla koordineli ve uyum içerisinde çalıştıklarını belirtti. Emniyet Müdürü Yaban, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, muhtarlara teşekkür etti.

Muhtarlardan Emniyet Müdürü Yaban’a Teşekkür

Muhtarlardan Emniyet Müdürü Yaban’a Teşekkür

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim