• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek
Muğla Barosu Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası Muğla Adliyesi önünde terörü kınama açıklaması yaptı.

Muğla Barosu Ankara'da yaşanan terör saldırısı sonrası Muğla Adliyesi önünde terörü kınama açıklaması yaptı. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Akbaş, Adalet komisyonu Başkanı Kenan Arslanboğa, Hakimler, Savcılar, Avukatlar, baro ve adliye çalışanlarının katıldığı terörü kınama açıklaması Adliye binası önünde yapıldı.

Burada bir konuşma yapan Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, "Dün, kalbimizde, başkentin tam ortasında, hain terör, bir kez daha kanlı ve çirkin yüzünü göstererek, 28 canımızın yitirilmesine, 61 yurttaşımızın da yaralanmasına neden oldu" ifadesini kullandı. Konuşmasını, "Tıpkı sizin gibi, bizim gibi, işlerinden eve dönmek üzere olan insanlarımıza yönelen bu hain saldırıyı gerçekleştiren alçakları, hainleri nefretle lanetliyoruz. Yaşamını yitiren canlarımıza Allah'tan rahmet, acılı ailelerine, sevenlerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımızın biran evvel sağlıklarına kavuşmalarını umuyoruz. Hain ellerin gerçekleştirdiği bu saldırı, ülkemizi, birliğimizi, huzur ve yaşam sevincimizi hedef almıştır. Ankara'nın, başkentimizin tam ortasında gerçekleştirilmiş olmasının anlamı budur.

Bu hainler şunu bilmelidirler ki, bize, birliğimize ve ülkemize bir saldırı söz konusu olduğunda, bunun karşısında bütün farklılıklarımıza rağmen tek ve bir olur, asla boyun eğmeden ve yılmadan mücadele ederiz. Konu vatansa, bizim için gerisi teferruattır" dedi.

Muğla Baro Başkanı Cumhur Uzun, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Ey hainler, sizden korkmuyoruz. Siz ancak böyle alçakça ölümler düzenleyebilir, ölümden ve kandan medet umarsınız. Muğla Adliyesinde görev yapan hakimler, savcılar, avukatlar ve adliye çalışanları, hepimiz ama hepimiz, size karşı birlikte ve dimdik ayaktayız. Yaptıklarınız bizi yıldırmayacak ve asla yılmayacağız. Her nerede olursan ol, yaptığın yanına kalmayacak, adalet önünde yaptıklarının cezasını çekeceksin. Unutma ki, bizi öldürmekle korkutamazsın, 28 ölür, 28 bin doğarız. Bir yıkılır, bin kalkarız. Kalktık ve dimdik ayaktayız. Ayakta durmaya da devam edeceğiz"

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek

Muğla Adliyesi Teröre Karşı TEK Yürek

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim