• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Müftülerden Başkan Doğan’a Ziyaret

Müftülerden Başkan Doğan’a Ziyaret
Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan ile İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan ile İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret ettiler.

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette, Müfttüler, Başkan Doğan'a ibadethanelere katkılarından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Doğan, kurumlar arası işbirliğine her zaman büyük önem verdiklerini belirterek, "Kocaeli'de kurumlar arası işbirliği çok güzel yürütülüyor. Bundan önceki Müftülerimizle de güzel işbirlikleri içerisindeydik. Şimdi de güzel çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz biliyoruz ki, inanan kişi zararlı değildir. İbadethanelerimizin inançlarını yaşamak isteyenler için daha yakışır hale gelmesine destek veriyoruz. Kur'an Kurslarımızı çok önemsedik, Müftülüğümüz bu konuda güzel adımlar attı. Biz de destekledik, bundan sonra da desteğimiz devam edecek. Din görevlilerimizi önemsiyoruz" dedi.

Din görevlilerine tablet dağıtımı yaptıklarını söyleyen Başkan Doğan, "Camilerdeki din görevlilerimizi yurt dışına göndermeye devam ediyoruz. Bu gezileri, hem onlar için, hem de gittikleri Türk ve Müslüman topluluklarının bulunduğu bölgelerde moral, motivasyon, manevi destek vermeleri için düzenliyoruz. Daha yapılacak çok iş var. Camilerimizin Atalarımızın güzel eserlerine yakışır bir paralelde yapılması konularında çalışmalarımız var" diye konuştu.

İl Müftüsü Yusuf Doğan da konuşmasında, "Belediyemizle, belediye başkanımızla Diyanet hizmetlerimizi koordineli bir şekilde, destek alarak götürüyoruz. Bu konuda müteşekkiriz. Mahalli idarelerimize ve İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a hem Kur'an Kurslarımıza verdiği destek hem de din görevlilerine dağıtımını yaptığı tabletlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu birlikteliğimiz ve dayanışmamız artarak devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim