• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Muay Thai Ve Vushucular Derecelere Doymuyorlar

Muay Thai Ve Vushucular Derecelere Doymuyorlar
Muay-Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 28 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke ilçesinde yapılan Türkiye Çocuklar, Gençler...

Muay-Thai Federasyonu 2016 yılı faaliyet programında yer alan, 28 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında Aydın Söke ilçesinde yapılan Türkiye Çocuklar, Gençler ve Büyükler Türkiye Şampiyonası'na Malatya adına katılan sporcular ve yine aynı ilde yapılan Wushu Şampiyonası'na yer alan sporcular dereceyle döndüler.

Alınan bu başarılardan dolayı dereceye giren sporcular, antrenörleri ve beraberinde Wushu ve Muay - Thai İl Temsilcisi Hüseyin Yalçın, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret ederek mutluluklarını paylaştı.

Muay-Thai ve Wushu İl temsilcisi Hüseyin Yalçın ziyaret sırasında yaptığı açıklamada "Türkiye Muay - Thai Şampiyonasında 81 ilden yaklaşık 2 bin sporcu, hakem ve antrenör katıldı. Sporseverlerin ücretsiz olarak izlediği şampiyona da Malatya'dan Yasin Gün, Berkant Erdoğan, Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Goncagül Aydın, İlknur Kaya ve Aslıhan Evci Türkiye dereceleriyle döndüler. Muay Thai takımı olarak Söke'de büyük bir başarıya imza attı. Wushu Türkiye Şampiyonasında ise 81 ilden yaklaşık 1.500 Sporcu, hakem ve antrenörler katıldı. Wushu Şampiyonasından İlimiz sporcularından Abdullah Yavuz, Mehmet Bozdemir, Yunus Şahin, Uğur Öztürk, Ahmet Erdem, Ahmet Özdemir, Yusuf Paydaş ve Burak Kılınç Türkiye dereceleriyle döndüler. Camiamızda desteklerini esirgemeyen başta Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Sadi Fındıklı ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen olmak üzere, tüm şube müdürlerimize teşekküllerimizi sunarız. Muay - Thai Şampiyonasında Malatya'dan 1 sporcumuz Türkiye 1.'si bir sporcumuz Türkiye 2.'si ve 5 sporcumuz da Türkiye 3.'sü oldu. Wushu Şampiyonasında ise Malatya'dan 2 Sporcumuz Türkiye 1.'si 4 Sporcumuz Türkiye 2.'si ve 2 sporcumuz da Türkiye 3. sü olmuştur. İlimizi temsil eden tüm sporcularımızı ve Şampiyonada sporcularımızı büyük bir özveri ile yetişen antrenörlerimiz Ramazan Yavuz ve Hasan Basri Karakuş'u da tebrik eder, başarılarının devamını" dedi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ise " Wushu ve Muay - Thai branşlarında yapılan Türkiye Şampiyonalarında birden çok Türkiye dereceleri alarak ilimize dönen sporcularımızı bizleri oldukça memnun etti. Sporcularımıza verdiğimiz desteklerin bu şekilde şampiyonluklar ve dereceler şeklinde semere vermesi yaptığımız emek ve hizmetlerin doğru olduğunu kanıtlıyor. Her iki şampiyonada da dereceye giren sporcularımızı antrenörlerini ve emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı" nın konuşmasının ardından Türkiye Şampiyonalarında dereceye giren sporculara çeşitli hediyeler vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Türkiye Muay Thai Şampiyonası'nda derece yapan sporcular " Yasin Gün, Berkant Erdoğan, Emre Özbulut, Abdullah Yavuz, Goncagül Aydın, İlknur Kaya, Aslıhan Evci" oldu.

Türkiye Wushu Şampiyonası'nda Derece Yapan sporcular şöyle oluştu;

"1-Abdullah Yavuz Tao Kategorisi, 2- Mehmet Bozdemir, Uğur Öztürk, Ahmet Erdem, Ahmet Özdemir, 3- Yunus Şahin, Burak Kılınç, Yusuf Paydaş, Ebubekir Karakuş, Çağrıbey Yetiş."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim