• BIST 9082.92
  • Altın 2324.376
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9381
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

MTSO’dan MÜSİAD Malatya Şubesi’ne ziyaret

MTSO’dan MÜSİAD Malatya Şubesi’ne ziyaret
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem...

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanlığına seçilen Muharrem Poyraz'ı ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olmasını diledi.

MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde MTSO Meclis Başkanı Hasan Özkan, MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri ve meclis üyeleriyle birlikte, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi'ni ziyaret etti. Yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı seçilerek güven tazeleyen Muharrem Poyraz ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Sadıkoğlu, "9 Mart 2021 tarihinde MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan'ın katılımıyla 21'inci genel kurul yapıldı. Muharrem Poyraz'ın güven tazeleyerek yeniden MÜSİAD Malatya Şube Başkanı seçilmesi bizim içinde memnuniyet verici oldu. Geçmiş başkanlarla olduğu gibi Muharrem Poyraz başkanımızla da devamlı istişare halindeyiz. Kendileri ve yönetiminde yer alan iş insanları istişareye açıklar. Ticaret ve sanayi odamız, MÜSİAD'ın üyesi iş insanlarımla muteber. Görevde bulunduğumuz sürece, Malatya'daki iş insanlarımızın işlerini geliştirmeleri için varız. Şehrimizin ekonomik dinamizmini büyütmek adına MÜSİAD ile birlikte hareket ediyoruz. MÜSİAD'ın yeni yönetimiyle de iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz" dedi.

"Gayretlerini yakinen takip ediyoruz"

Ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Poyraz da, "Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Ticaret ve sanayi odası başkanımız genç ve dinamik hamdolsun. Kendisi geçmişinden bu yana tanıdığımız bir kardeşimiz. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi olması hasebiyle de hem ülke genelinde hem de Malatya'mızda çok büyük gayretleri olduğunu biliyoruz. Deprem ve pandemi sürecinde olduğu gibi organize sanayi bölgemizdeki gayretlerini de yakinen takip ediyoruz. Malatya ekonomisine olan katkılarından dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür ediyorum. MÜSİAD olarak biz de her zaman ticaret ve sanayi odamızla birlikte hareket edeceğimizi, iş birliği içerisinde olacağımızı ifade ediyorum. Bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da Malatya'mız adına her türlü çalışmada beraber olacağımızı bilmelerini istiyorum" şeklinde konuştu.

MTSO’dan MÜSİAD Malatya Şubesi’ne ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim