• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Motobike 2013 Fuarı’na Honda çıkarması

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Eurasia Motobike Expo 2013 Fuarı’nda 4’ü yeni olmak üzere 23 model sergileyecek olan Honda, ilk kez bir ATV’yi de tanıtacak.

Honda, kişisel mobilite aracı olan ve dünyanın her yöne hareket sağlayan ilk sürüş sistemi olan U3-X ile yapılacak gösteri ile de ziyaretçilerin ilgisini çekmeyi hedefliyor. 

Motosiklet tutkunlarının heyecanla beklediği Eurasia Motobike Expo 2013, 28 Şubat – 3 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak. Fuarın gözde markası Honda ise dokuzuncu salonda 630 metrekarelik standında en yeni dört modelini görücüye çıkartırken toplam 23 modelin yanısıra ilk kez bir ATV modelini de tanıtacak. Honda standı, kişisel mobilitede hareket özgürlüğü sağlayan U3-X gösterileri ile de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatacak.
 
TÜRKİYE'DE İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR
 
Honda standında sergilenecek modeller arasında yer alan yeni CRF250L, hem trafikte, hem de off-road'da kullanılmak üzere, iki amaçlı tasarlanmış bir model olarak dikkat çekiyor. Cub motosikletlerin yaratıcısı olan Honda’nın 55 yıllık Cub deneyiminin ürünü olan WING-go modeli de Türkiye’de ilk kez motosikletseverlerin beğenisine sunulacak. WING-go modelinin yanısıra, efsane supersport CBR600RR’ın yeni versiyonu, ve yeni commuter CB125 Ace’de Türkiye’deki motosiklet tutkunlarıyla ilk kez buluşmaya hazırlanıyor. Honda bu seneki fuarda ilk kez bir ATV modelini de ziyaretçilerin beğenisine sunacak. 
 
KİŞİSEL MOBİLİTE'DE DEVRİM: U3-X
 
Honda’nın ASIMO robot araştırmaları ile geliştirdiği kişisel mobilite cihazı U3-X, dünyanın her yöne hareket sağlayan ilk sürüş sistemi olarak dikkat çekiyor. Tıpkı insan yürüyüşü gibi ileri, geri, yana ve çapraz olmak üzere tüm yönlerde serbest hareket edebilen U3-X’te hız ve yönün ayarlanması için sürücünün vücut ağırlığını değiştirmesi yeterli oluyor. Kullanıcı bedeniyle eğildiği sırada hareket, dönüş ve durma eylemlerinin gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor.
 
U3-X GÖSTERİLER DE YAPACAK
 
Ayrıca, kompakt boyutlu ve tek tekerlekli sürüşe sahip U3-X, sürücünün ayak dayanaklarından zemine kolaylıkla ulaşmasını sağlayarak ve sürücüyü diğer insanlar veya yayalarla hemen hemen aynı göz seviyesinde konumlandırarak, hem kullanıcısına hem de çevredeki diğer insanlara dost olacak şekilde tasarlanan U3-X, fuar kapsamındaki gösterilerle ziyaretçilerin nefesini kesmeye hazırlanıyor.
 
honda2.jpg
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim