• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Morais: "Takımımdan Memnunum"

Morais: "Takımımdan Memnunum"
Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, takımının sahaya yansıttığı oyundan memnun olduğunu belirterek, " Elimizden geleni yaptık, beraberlik golünü...

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, takımının sahaya yansıttığı oyundan memnun olduğunu belirterek, " Elimizden geleni yaptık, beraberlik golünü bulamadık" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Antalyaspor sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor'un Portekizli Teknik Direktörü Jose Morais, maçta çok hızlı ve heyecanlı anların olduğunu söyledi.

Takımının istediği taktikleri yerine getirmeye başladığını ve çok fazla gol pozisyonuna girdiklerini hatırlatan Morais, "Bu beni mutlu etti. Çok fazla gol pozisyonuna girdik. Ama maalesef maçı kaybettik. Rakibimiz kaliteli bir ekip. Girdiğimiz pozisyonları gole çevirebilirdik. Ama bugün bunu başaramadık. İkinci golü ararken kalemizde golü gördük. Bu da bizi zorladı, planlarımızı alt üst etti. Takımım ikinci golü yedikten sonraki reaksiyonundan memnunum. Elimizden geleni yaptık, beraberlik golünü bulamadık. Önümüzdeki hafta çok daha iyi olacağız" açıklamasını yaptı.

Yeni transferlerden Motta ve Inkoom'un takıma yeni katıldığını ve ileride çok daha fazla katkıları olacağını kaydeden Morais, "Diğer oyuncularımın hırsından ve performansından memnunum. İleride çok daha iyi olacaklar. İyi hücum yaptık, meyvesini aldık golü de attık. Gol pozisyonlarına girdik.Takımla beş antrenman ve 3 maça çıktım. Geldiğim güne kıyaslarsam takım daha iyi organize olmaya başladı. Hücum kalitemizi Motta ve Inkoom'la güçlendireceğimize inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR CEPHESİ

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, rakiplerini iyi analiz ettiklerinin altını çizerek, değişen oyun sistemine karşı kendi oyun sistemlerini ortaya koyduklarını kaydetti.

Maçta ilk 15 dakikayı kontrolleri altında geçirdiklerini ifade eden Avcı, "Çalıştığımız hücum organizasyonlarını gerçekleştirdik. Ardından ilk golü de bulduk. İkinci golü de bulabilirdik ama 15 dakikadan sonra rakibin bireysel yetenekli oyuncuları ve duygularıyla oynaması bizim kaybettiğimiz top ve gol geldi. 15 ile 30'ncu dakika arası oyunu rakibe verdik. İkinci golü de yiyebilirdik. Ardından oyunu yeniden kontrol ettik. İkinci yarı kontrolde bizdeydi. Hem golü bulduk, hem de çok gol pozisyonuna girdik. Rakipte atabilirdi. Oyunu daha önce koparabilirdik. Kasımpaşa ve Akhisar'ın yenilmesi, Galatasaray'ın yendiği haftada bizimde o sıralarda olmamız için kazanmamız gereken bir maçtı. Oyun kalitesinden memnunum. Hem rakibi hem oyuncularımı tebrik ediyorum. Yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Morais: "Takımımdan Memnunum"

Morais: "Takımımdan Memnunum"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim