• BIST 9008.98
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Minik Azranur bir haftalık harçlığını Mehmetçiğe bağışladı

Minik Azranur bir haftalık harçlığını Mehmetçiğe bağışladı
Kars'ta ilkokul 5. sınıf öğrencisi Azranur Şamcı, 1 haftalık okul harçlığı olan 10 TL'yi Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçiğe bağışladı.

Kars'ta ilkokul 5. sınıf öğrencisi Azranur Şamcı, 1 haftalık okul harçlığı olan 10 TL'yi Zeytin Dalı Harekatı'na destek için Mehmetçiğe bağışladı. Minik Azranur'un Hatay Valiliği'ne gönderdiği 10 lira, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'na teslim edilecek.

Zeytin Dalı Harekatı'na anlamlı bir destek de Kars'taki Fevzipaşa Ortaokulu 5-E sınıfı öğrencisi Azranur Şamcı'dan geldi.

Azranur, bir haftalık okul harçlığı olan 10 lirayı, Hatay Valisi Erdal Ata'ya yazdığı bir mektupla birlikte zarfa koyarak Mehmetçiklere ulaştırılması için Hatay'a gönderdi.

Azranur'un mektubunu alan Hatay Valisi Erdal Ata, minik öğrenciye teşekkür ederek, "Zeytin Dalı Harekatı başladıktan sonra Türkiye'nin dört bir tarafından onlarca hatta yüzlerce, binlerce mail, mektup, telefon aldık. Silahlı kuvvetlerimizin orada yaptığı operasyonu desteklemek amacıyla gönderilen mesajlar ve bunun yanında da birçok vatandaşlarımızın askerlerimize, silahlı kuvvetlerimize yardım olmak amacıyla birçok taleplerini aldık. Bu arada Kars Fevzipaşa Ortaokulu'ndan Azranur Şamcı isimli bir öğrencimiz bana bir mektup yazmış, "Vali amca bu benim bir haftalık harçlığım 10 lira. Bunu lütfen Afrin'deki askerlerimize ulaştırın" diye. Gerçekten çok duygulandırıcı bir hareket. Öğrencimizin yaptığı bu davranış beni çok duygulandırdı. Ben kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum. Ona derslerinde başarılar diliyorum. İnşallah o parayı silahlı kuvvetlerimizi güçlendirme vakfına vereceğiz. Onun adına yatıracağız. Buradan kendisine selamlarımı iletiyorum ve başarılar diliyorum" dedi.

Minik Azranur'un Vali Ata'ya gönderdiği mektupta şu ifadeler yer alıyor:

"Sayın Hatay Valisi amca. Bu para benim bir haftalık harçlığımdır. Bu 10 TL'yi Afrin'de savaşan Mehmetçik abilerime ulaştırırsanız çok mutlu olurum. Vatanımı ve askerlerimizi çok seviyorum. Sizin ve Mehmetçik abilerimin ellerinden öpüyorum. Allah devletimizi, vatanımızı, askerimizi, bayrağımızı korusun. Selamlarımı sunar ellerinizden öperim."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim