• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Van'da yapacakları bölge toplantısında eğitim ile ilgili tüm sorunları konuşacaklarını belirterek, tatil için ise o...

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Van'da yapacakları bölge toplantısında eğitim ile ilgili tüm sorunları konuşacaklarını belirterek, tatil için ise o ildeki valilerin oradaki koşulları değerlendirerek karar vereceklerini söyledi.

Van Valiliği'ni ziyaret eden Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, günün anısına Valilik şeref defterine duygularını yazıp imzaladıktan sonra makama geçti. Burada yarın yapacakları çalıştay ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Avcı, bakanlık olarak değişik illerde bölge toplantıları yaptıklarını belirtti. Avcı, "Daha önce Marmara Bölgesi'nde görev yapan milli eğitim müdürlerimiz, müfettişlerimiz, belli temalar etrafında sorunlarımızı konuşmak için topluyoruz. Bugün ve yarın da Van'da 15 ilimizden gelen il ilçe milli eğitim müdürleri, şube müdürleri ve müfettişlerimizle toplantılar gerçekleştireceğiz. Bakanlığımızın yaptığı yapmayı düşündüğü düzenlemelerle ilgili bilgilendiriyoruz. Bundan önceki düzenlemelerin geri dönüşlerini kendilerinden dinliyoruz. Sorunları dinliyor ve çözümü için önerileri alıyoruz. Bunlar bizim izin geniş katılımla çalıştaylar halinde gerçekleştiriliyor. Yarın 200'e aşkın yöneticimizle ilgili genel müdürlerimizin katıldığı toplantılar düzenledik. Bu toplantılarda katılımcıları dinleyeceğiz. Van'da sadece Van'ın değil 15 ilin milli eğitim müdürleriyle eğitim sorunlarını görüşeceğiz. Yarı yıl tatilinde öncesinde, sonrasında neler yapılacağını konuşacağız. Müfredatla ilgili konuşmalarımız var onları görüşeceğiz" dedi.

"TATİL İÇİN VAN'DA ÖYLE BİR HAVA YOK"

Valilik çıkışı gazetecilerin okulların tatil edilmesi yönündeki sorularını da cevaplayan Bakan Avcı, "Okullarımızı ziyaret ettik, çocuklarımızla öğretmenlerimizle mümkün oldukça bir araya gelmeye çalışıyoruz. Her ilde valilerimiz oradaki koşulları değerlendirirler, hava koşulları veya herhangi bir nedenle eğitime ara vermesi gereken okullarımız olursa yerel makamlarımız ilan ederler. Van'da şuan öyle bir hava yok" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasına giden Bakan Avcı, Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kirekin'den bilgi aldı. Bakan Avcı daha sonra onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Milli Eğitim Bakanı Avcı Van’da

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim